Ne zna što napraviti

'Zbog seksa u troje s djevojkom i prijateljem, potpuno sam izgubio samopouzdanje'

Foto: shutterstock
'Zbog seksa u troje s djevojkom i prijateljem, potpuno sam izgubio samopouzdanje'
28.05.2020.
u 20:02
Shvatio je da je njegov prijatelj puno bolje zadovoljio njegovu djevojku, nego što je on to ikada napravio.
Pogledaj originalni članak

Jedan muškarac i njegova djevojka imali su seks u troje s njegovim prijateljem, ali on je sada postao nesiguran u svoje sposobnosti da zadovolji svoju djevojku. Misli da joj više nije dovoljan pa je pitao psihoterapeutkinju Deidre za pomoć, prenosi The Sun.

“Zajedno smo već tri godine, a nedavno smo i počeli živjeti zajedno. Na početku smo se puno seksali, ali nakon nekoliko tjedana, stvari su postale dosadne. Počeli smo se svađati oko svake sitnice, neke stvari su se morale promijeniti. Jedan dan posjetio me kolega s posla, koji je inače poznat kao veliki zavodnik. Vidio sam da ga moja djevojka odmjerava, a i dosta su očijukali. Pitala me želim li seks u troje i pristao sam”, ispričao je.

Pogledajte kako Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Za vrijeme seksa shvatio je da je penis njegovog prijatelja dvostruko veći nego njegov, ali i da on može puno bolje zadovoljiti njegovu djevojku. “Moja djevojka je stenjala i vrištala, čak se primila i za dasku kod uzglavlja. Nikad je nisam vidio ni čuo takvu. Jako sam ljubomoran, a samopouzdanje mi je potpuno uništeno”, rekao je.

Deidre mu je odgovorila: “Uključivanje drugih osoba u seksualni život često završi pogrešno. Vaša veza sada je u problemima, ali jeste li pomislili da je vrištanje vaše djevojke bilo zbog neugode? Veliki penis može uzrokovati bol tijekom seksa. Dobar seks nije uzrokovan samo velikim penisom. Brižan ljubavnik će uvijek biti bolji, a niste ni spomenuli da djevojka želi ponoviti to. Recite joj kako se osjećate, sigurna sam da će vas utješiti. Priznajte joj da mislite da je seks u troje bila pogreška i da od daljnjeg želite ponovo biti sami.”

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
00:51 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b