Bračni par Houdek za fašnik će kćeri dati odijelo Mickeyja Mousea ili jednoroga D.

Želim da moja kći Sofia dobije braću i sestre

Želim da moja kći Sofia dobije braću i sestre
13.02.2010.
u 17:00
– Svakako bismo htjeli još jedno, a možda i dvoje djece. Samo, sad nekako, moram priznati, uživamo sa Sofijom, pa se nakon prvog teško odlučiti na sljedeće dijete.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je dobio kćerčicu Sofiju, pjevač Jacques Houdek dobio je i privilegij “zaroniti” u svijet najmlađih. Tamo se, čini se, sjajno snašao, pa iz tog svijeta ne planira skoro “iskočiti”.

– Kad sam dobio kćer, brzo sam odrastao, ali sam ponovno podjetinjio zahvaljujući pjesmama za djecu koje sam snimio. Vratile su me u djetinjstvo – kazao je pjevač koji samog sebe naziva golemim djetetom. Da bi tako i ostalo, Jacques i njegova supruga Brigita neće se zaustaviti samo na jednom djetetu.

– Svakako bismo htjeli još jedno, a možda i dvoje djece. Samo, sad nekako, moram priznati, uživamo sa Sofijom, pa se nakon prvog teško odlučiti na sljedeće dijete. Sofija ima četiri godine, pa s njom možemo svugdje putovati. Sad nam je više k’o cimerica – našalio se 28-godišnjak.

S obzirom na to da se sa svojom miljenicom potpuno “skužio”, Jacques je jučer pohrlio na otvaranje Turbo limača izabrati joj kostim za maškare.

– Mickey Mouse joj je u modi, ali razmišljam i o kostimu jednoroga – rekao je pjevač vidljivo uživajući među šarenim artiklima.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.