Promo

Želite li izbrisati bore u 2 tjedna? Što se brže upoznate s ovom metodom, to bolje za vas...

Foto: PR FOTO
ljepota
Foto: PR FOTO
ljepota
Foto: PR FOTO
ljepota
Foto: PR FOTO
ljepota
Foto: PR FOTO
ljepota
Foto: PR FOTO
ljepota
Foto: PR FOTO
ljepota
Foto: PR FOTO
ljepota
Foto: PR FOTO
ljepota
Foto: PR FOTO
ljepota
VL
Autor
PR Članak
17.02.2016.
u 08:30
Pogledaj originalni članak

Većina žena je uvjerena da su intervencije estetske medicine neophodne za oslobađanje od bora. Motivirajuća priča Ane Marković (47 g.) dokazuje da je umjesto toga bolje probati revolucionarnu metodu, koja eliminira bore na bezbolan način u kratkom razdoblju. Na čemu se temelji njezina metoda?

– Već prije 30. godine primijetila sam prve bore na čelu i u kutovima očiju, ali nisam imala vremena za brigu. Sama sam odgajala kćer, sve se vrtjelo oko nje – podsjeća se Ana. – Kći je odrastala, a skupa s njom su i moje bore postajale sve dublje i primjetnije. Bila sam užasnuta izgledom svog lica, ali sam ponavljala sebi da je to prirodno i da nitko osim mene to i ne vidi – dodaje Ana.

"Izgubila sam samopouzdanje"

– Promijenila sam mišljenje kada sam otišla pokupiti kćer s lekcije plivanja – kaže – a nova učiteljica je s osmjehom na licu izjavila: "Marija, kako imaš mladu baku." Ne moram ni govoriti kako sam se osjećala. Cijeli put do kuće sam zaustavljala suze. Nakon večere Marija se igrala u svojoj sobi, a ja sam dugo plakala u kupaonici – priznaje Ana.

Ana je shvatila da su bore toliko duboke da su već izrazito primjetne. Čine je starijom. Zato je odlučila uzeti stvar u svoje ruke.

– Promatrala sam se u zrcalu i vidjela staru viseću kožu. Temeljito sam se pogledala i odmah shvatila zašto me nitko ne poziva da izađemo. Tko se želi susresti sa starijom, naboranom gospođom...?! Postala sam svjesna da je vrijeme učiniti nešto s time u vezi i to odmah! – prisjeća se Ana.

Borba za nov život

– Iste večeri naručila sam čitav komplet korisnih dodataka koji su trebali osigurati mojoj koži mlađi izgled. Osim toga, počela sam svaki dan ribati lice specijalnom četkom. Navečer sam osvjetljivala kožu skupom lampom. Ali najgore što pamtim jesu odlasci kozmetičarki svaki tjedan, kada sam po sat vremena nosila maske s odvratnim sastojcima – prisjeća se. – Dani su prolazili, a ja nisam primjećivala nikakve učinke. A na to sam trošila mnogo vremena, snage i novca. Bilo mi je dosta svega. Već sam bila umorna te sam odlučila naći brži način...

Bez drugog izlaza, Ana je već počela tražiti ordinaciju gdje bi mogla otići na operaciju koja bi joj učinkovito zategnula kožu na licu. Željela se ponovno osjetiti mladom i atraktivnom mamom.

– Na samu pomisao na skalpel, zanijemjela bih – sjeća se Ana – ali nisam vidjela drugi izlaz. Tražeći stručnjaka, slučajno sam naišla na komentar neke blogerice. Ustrajala je na tvrdnji da je izbrisala bore bez skalpela. Teško mi je bilo u to vjerovati, ali nisam mogla prestati čitati – kaže. – Pisala je o tome kako je tom metodom izgladila, podigla kožu lica i sada izgleda 15 godina mlađe. Znala sam da moram pokušati.

"S osmjehom gledam u zrcalo"

Bore su nestale u 2 tjedna. Moja koža je zategnuta, dobila je lijepu boju i glatka je. Zbog ove metode uštedjela sam i vrijeme i novac. To je bila doista dobra odluka – kaže s osmjehom. – Učinci su iznenađujući: potpuno sam pomladila i zategnula kožu lica i dekoltea i eliminirala sam ružne podočnjake. Ponovno se osjećam atraktivno, izlazim i nitko me ne zove babom – zadovoljno zaključuje.

Gospođa Ana oslobodila se bora i pomladila svoj izgled. Njemački znanstvenici potvrđuju da je ova metoda preokret u području borbe protiv bora u posljednjih nekoliko godina. Sada je hit na tržištima diljem svijeta, pomažući milijunima žena u pomlađivanju kože lica na brz i siguran način.

<< Upoznajte revolucionarnu metodu, zahvaljujući kojoj Ana izgleda 15 godina mlađe >>

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr