Bentley i Lincoln

Žena posvojila dva brata i odmah im promijenila imena: "Nazvani su po automobilima..."

Foto: unsplash.com
Žena posvojila dva brata i odmah im promijenila imena: "Nazvani su po automobilima..."
24.10.2022.
u 14:30
Dječaci su dobili imena po automobilima, a suprug i ja smo to smatrali pogrešnim - objasnila je
Pogledaj originalni članak

Mama Elizabeth koja je posvojila dva brata kad su obojica imala manje od dvije godine objasnila je zašto im je tada odlučila promijeniti imena.  Naime ona i suprug Ed su dvojicu dječaka; Bentleyja i Lincolna; udomili kad su već imali čak sedmero biološke djece.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena

Iako je Bentley tada već imao 18 mjeseci još nije govorio, a njegov je šestomjesečni brat Lincoln odmah po rođenju tri tjedna proveo na Odjelu intenzivne njege novorođenčadi, jer im je mama bila ovisna o heroinu.

- Kad smo dobili dječake roditelji su već bili izgubili prava na posjećivanje pa smo odmah znali da će vjerojatno biti dostupni za posvojenje - ispričala je Elizabeth koja je u početku željela samo troje djece, ali i nakon što je rodila sedmero, još je osjećala kao da netko nedostaje.

Kad je upoznala Bentleyja i Lincolna, znala je, kaže, da bi oni trebali biti njezina djeca, ali postojao je jedan problem – nisu joj se sviđala njihova imena.

- Dječaci su dobili imena po automobilima, a suprug i ja smo to smatrali pogrešnim - objasnila je.

Zato je jedna od prvih stvari koju su Elizabeth i Ed napravili nakon udomljavanja dječaka bila da im promjene njihova imena.

- Bentleyja smo nazvali Kolbe, po svetom Maksimilijanu Kolbeu. Nisam znala, ali on je svetac zaštitnik ovisnika o drogama, što se čini prikladnim jer se njihova biološka obitelj bori s ovisnošću. Lincolna smo nazvali Justin što znači čestit i pravedan, kakav se i nadamo da će biti kad odraste - ispričala je za Kidspot.

Znate li od čega je napravljena popularna čokoladica KitKat? Ovo sigurno niste znali!

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.