Istraživanje među tisuću pripadnica slabijeg spola otkrilo:

Žene najviše vole seks u kadi s pjenušavom kupkom

Foto: Arhiv VL-a
Žene najviše vole seks u kadi s pjenušavom kupkom
05.02.2010.
u 15:45
Na drugom su mjestu po poželjnosti hotelske sobe jer daju osjećaj anonimnosti i privid da su stvarnost i svakodnevne brige ostavljene daleko iza.
Pogledaj originalni članak

Prema anketi provedenoj među tisuću žena, jedno od atraktivnijih mjesta za vođenje ljubavi je kada i - pjenušava kupka. Za ovakav se način odlučilo čak 30 posto anketiranih žena, kako donosi časopis Men’s Health. Pod uvjetom, naravno, da je kada dovoljno prostrana.

 Na drugom su mjestu ove top-ljestvice, sa 28 posto glasova ispitanih žena, hotelske sobe. Njihova je anonimnost većini žena ujedno i jamstvo da će se uspješno odmaknuti od svakodnevice i uživati u - dobrom seksu. Zanimljiva mjesta ispitanicama su, kako je pokazala anketa, kabine u trgovinama u kojima se obavlja šoping, strojevi za pranje rublja (naročito dok su uključeni), neka lijepa plaža te platnena viseća ležaljka...

 Kako bilo, jedno je sigurno:
- Jedno od temeljnih pitanja za buđenje ženske seksualnosti jest je li situacija takva da se žena može odmaknuti od dnevnih briga i problema - tumači dr. Scott Haltzman, autor knjige "The Secrets of Happily Married Men: Eight Ways to Win Your Wife’s Heart Forever".

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BT
bili-tartuf
19:36 09.02.2010.

da u kadi ti ne fali WD-spray...