LJUBAV U TROJE

Žive zajedno, spavaju u istom krevetu i ne mare što im drugi poručuju da će gorjeti u paklu

Foto: TikTok
Žive zajedno, spavaju u istom krevetu i ne mare što im drugi poručuju da će gorjeti u paklu
31.08.2024.
u 14:34
Dvije žene i muškarac na društvenim mrežama objavljuju video zapise koji ilustriraju njihovu svakodnevicu, a mnogi gledatelji ih osuđuju zbog njihova stila života
Pogledaj originalni članak

Mnogi kažu kako je tri magičan broj. Alana (27) i Kevin (33) hodali su tri godine kada je Alana otkrila svoju želju da istraži svoju 'bi-znatiželju'. Pridružili su se aplikaciji za upoznavanje parova u troje, u potrazi za trećom osobom koja bi im se pridružila u krevetu. I tako su upoznali Megan (37). Trojac se brzo složio i odlučili su ući u poliamornu vezu, piše NY Post.
Godinu dana kasnije žive zajedno u Sjevernoj Kaliforniji i objavljuju TikTok videozapise koji su svojevrsni uvid u njihovu vezu i svakodnevni život.

VEZANI ČLANCI: 

'Mi smo zajedno u troje, svladali smo umjetnost dijeljenja svega', rekla je Megan u viralnom TikTok videu. Par je u nastavku objasnio kako svi spavaju u istom krevetu i ravnopravno dijele račune te kućanske poslove. Jedina stvar koju ne dijele je jedna kupaonica. 'Jedna kupaonica jednostavno nije dovoljna', primijetila je Megan.

Poliamorni par je šokirao gledatelje, otkrivši da čak čekaju u redu da se poljube. U drugom TikTok videu, Alana stoji kraj ulaznih vrata dok Megan prilazi da je poljubi za rastanak prije nego što izađe, dok Kevin strpljivo stoji iza žena, čekajući svoj red. Alana, Kevin i Megan, poznati online kao Camp Throuple, prikupili su više od 271.700 pratitelja na TikToku objavljujući videozapise koji pružaju pogled iza kulisa na život u netradicionalnoj vezi, dajući savjete o tome kako navigirati kroz vezu u troje i odgovarajući na pitanja gledatelja. Jedno od popularnih pitanja na koje su odgovorili u TikTok klipu bilo je: 'Kako se nosite s ljubomorom?'

GALERIJA Ovih 5 stvari svaka žena radi kada zna da će se seksati

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Ljubavnici su objasnili da rade na prepoznavanju i suočavanju sa svojim nesigurnostima, komuniciraju, prakticiraju aktivno slušanje, obasipaju se ljubavlju i ponavljaju pozitivne afirmacije. Često doživljavaju mnogo negativnih komentara zbog svog načina života. 'Ako je vjerovati komentarima većine ljudi na internetu, mi idemo ravno u pakao', kaže Kevin. Ali, čini se kako mržnja ne utječe na njihovu vezu. Trojac kaže kako se vodi ljubavlju, a ne strahom, unatoč negativnim reakcijama na njihovu nekonvencionalnu vezu.

Njihova veza uopće ne izgleda toliko 'divlje' kao neke druge poliamorne veze. Tako je ranije ove godine otkrivena jedinstvena poliamorna veza koja je uključivala 20 osoba, parova i pojedinaca, među kojima je bilo 'heterofleksibilnih' muškaraca, queer žena i nebinarnih osoba. Jedan drugi ljubavni trojac ranije je pak The Postu priznao da 'ne uspijevaju svake noći svi dobro spavati' i da postaju ljubomorni samo zbog jedne stvari – toga tko od njih dobiva više pažnje mačke. Možda ne iznenađuje, i oni su se suočili s kritikama mrzitelja koji su ih nazvali 'degenericima' te poručili kako je njihova veza 'nevjerojatno pogrešna'.

Kako u nekoliko sekundi popraviti patentni zatvarač?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.