dobro je znati

Znate li kako prepoznati patlidžan koji nije gorak? Evo savjeta

Foto: Thinkstock
Patlidžan
17.04.2015.
u 13:31
Kora bi trebala sjajna i čvrsta, bez smeđih mrlja i rupica
Pogledaj originalni članak

Ključna stvar kod kupnje patlidžana njegova je svježina.

Na ovaj način izbjegnite gorak okus koji ovo povrće često zna imati.

Odaberite lagane, srednje velike komade koji sadrže manje sjemenki jer upravo su sjemenke "krive" za gorčinu patlidžana.

Kora bi trebala sjajna i čvrsta, bez smeđih mrlja i rupica.

>>Ukusan je prilog jelu, ali ovo o blitvi će vas iznenaditi

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
08:48 18.04.2015.

Odaberite onaj koji ima manje sjemenki... Jel to piše na deklaraciji, koliko komada sjemenki je u patlidžanu.