anketa

Znate li kako se ponaša savršen muškarac i čime se bavi?

Foto: DPA/PIXSELL
Znate li kako se ponaša savršen muškarac i čime se bavi?
12.07.2013.
u 10:00
Liječnik i visokoobrazovan muškarac visoko kotira na "listi za odstrel" kod pripadnica ljepšeg spola.
Pogledaj originalni članak

Savršen muškarac ne postoji, ali postoje neke reference koje ga mogu približiti idealu \"princa na bijelom konju\". Skoro savršen partner je visokoobrazovan, marljiv i uspješan četrdesetogodišnjak koji samo povremeno konzumira alkohol, te nosi bijelu kutu, otkrilo je istraživanje na 1200 ispitanica koje su proveli \"60 minutes\" i Vanity Fair.

Dakle, u pitanju nije ni izgled, ni smisao za humor, čak ni materijano blagostanje... Fakultetska diploma bila je važna za čak 35 posto ispitanica, dok su na drugom mjestu bile osobine kao marljivost i i galantnost. Zanimljivo, tek jedan posto žena izjavilo je da vole sportske tipove muškarca.

Na pitanje koji im je omiljeni televizijski lik kojem bi izrekle sudbonosno \"da\", navele su doktora Dereka Shepherda iz \"Uvoda u anatomiju\". Na drugom mjestu je urednik Jack Donaghy iz \"30 Rock\", na trećem Don Draper iz serije \"Momci sa Madisona”, a četvrti je te Robb Stark iz \"Igre prijestolja\".

Što žene ne vole?

Odbojne karakteristike kod muškaraca su ponajprije nagla narav, ali i skolonost alkoholu jer opijanje ne odobrava čak više od polovine žena. Te dvije osobine žene bi najradije mijenjale kod svojih snažnijih polovica, iako su mogle birati bi li mijenjale njegovu majku, prijatelje, narav, smisao za humor, fizički izgled ili higijenske navike. Trećina ispitanica priznala je da je zadovoljna svojim partnerima i kod njih ne bi ništa mijenjala.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.