Madonna Guyu 'poklonila' 32 milijuna funti nakon što je pristao na brz i lak razvod

08.12.2008.
u 09:08
Pogledaj originalni članak

Trenutno najslavnija razvedenica na svijetu Madonna svom će bivšem suprugu, britanskom redatelju Guyu Ritchieju nakon razvoda isplatiti čak 32 milijuna funti kao "zahvalu" što tijekom brakorazvodne parnice nije polagao pravo na njeno bogatstvo procijenjeno na 300 milijuna funti, piše Daily Mail.

Prema dobro upućenim izvorima, kraljica popa Ritchieju će isplatiti 12 milijuna u gotovini te na njega prepisati 20 milijuna funti vrijedno seosko imanje u Wiltshireu. Osim toga, od bračne stečevine disketni filmaš će zadržati i svoj Punchbowl pub.

Guy je odmah nakon najave razvoda gotovo osmogodišnjeg braka s popularnom pjevačicom najavio da ne želi niti novčića od njenog basnoslovnog bogatstva, iako je prema zakonu imao pravo na polovicu Madonnina novca koji je zaradila tijekom braka. Iznos se kretao oko 120 milijuna funti.

Velikodušna Madonnina isplata, smatra se, dolazi nakon što se bivši supružnici nisu uspjeli dogovoriti oko podjele njihova ljubavnog gnijezda u otmjenoj četvrti Marylebone u zapadnom Londonu. Guy je želio ostati živjeti u kući, no Madonna ju nije željela podijeliti na dva dijela pa mu je, kao kompenzaciju, isplatila 12 milijuna funti.

(M.Mik.)

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr