Madonna i Guy sklopili primirje i Božić provode zajedno

14.12.2008.
u 16:21
Pogledaj originalni članak

Zbog dobrobiti svoje djece, Madonna i Guy Ritchie odlučili su tijekom božićnih blagdana staviti na stranu bitku za skrbništvo i kao obitelj proslaviti Božić. Madonna, koja se trenutno s djecom nalazi u Južnoj Americi, u Veliku Britaniju će doći dva dana prije Božića koji će dočekati na Guyevom imanju.

Bivši bračni par dobio je zajedničko skrbništvo nad dvojicom sinova, no još se uvijek svađaju oko toga gdje će djeca živjeti. Madonna, koja se ipak vratila u Ameriku, želi da djeca žive s njom u New Yorku, dok je Ritchie ustrajan u tome da Rocco bude s njim u Londonu.

Kod podjele imovine, Madonna je u brakorazvodnoj parnici dobila njihovu deset milijuna funti vrijednu kuću u Londonu te sve nekretnine koje imaju u SAD-u, a Guy je zadržao imanje u Wiltshireu, također vrijedno oko deset milijuna funti.

Britanski redatelj planira imati tradiocionalnu božićnu večeru s puricom, međutim njegova bivša supruga jest će samo ribu, a sva hrana mora biti organska. Stroga mama ovoga će Božića napraviti iznimku te će dozvoliti djeci da jedu slatkiše i nakon večere gledaju TV.

Guy ne može dočekati da ih vidi. Jedva čeka da provede vrijeme s njima jer ih nije vidio nekoliko tjedana – otkrio je izvor. Ipak, darovi koje će Lourdes, Rocco i David od njega dobiti neće biti preskupi jer je Madonna, navodno, zabranila rastrošno darivanje.

(K.B.)

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr