FOTOGRAFIJA OBIŠLA SVIJET

Madonna objavila dirljivu fotografiju s malom Mercy James

14.04.2009.
u 16:32
Pogledaj originalni članak

Fotografija Madonne i djevojčice koju pokušava posvojiti obišla je svijet, a podsjeća na scenu iz nekoga holivudskog klasika. Kako je napisao Daily Mail, fotografija asocira na prizor u kojem žena suznih očiju na svojim grudima toplo i majčinski drži uspavano crno dijete. Njezina majčinska crta zrači s fotografije, što još više pojačava dramu oko posvajnja ove malavske djevojčice. Kako doznajemo, fotografija je snimljena tijekom posljednjega Madoninna posjeta toj afričkoj državi.

Za one koji nisu upoznati, pedesetogodišnja je pjevačica nedavno pokušala posvojiti još jedno dijete u Malaviju, a riječ je o četverogodišnjoj djevojčici Mercy James. Svi su iznenađeni što joj tamošnji sud to nije dopustio jer je Madonna rastavljena, a po strogim malavskim zakonima roditeljsku skrb može pružiti samo bračna zajednica. Madonna ne zadovoljava taj uvjet jer se prošle godine rastala od britanskog redatelja Guya Ritchieja.

No, Madonna je, čini se, uporna u naumu da posvoji i spasi ovo dijete, a hoće li u tom naumu uspjeti, samo će vrijeme pokazati. (p.s)

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr