Kolumna

Majka Terezija očitala bukvicu Jadranki Kosor

Foto: Arhiva VL
Majka Terezija očitala bukvicu Jadranki Kosor
07.04.2010.
u 18:47
Gospođa Polančec uvjerena je u nevinost svoga sina i izrazila je ogorčenje premijerkom Jadrankom Kosor kojoj je javno očitala bukvicu.
Pogledaj originalni članak

Terezija Polančec, majka bivšeg potpredsjednika Vlade koja tvrdi da je Damir od nje ‘naslijedio inteligenciju’, dala je emotivan intervju Globusu. Gospođa Polančec uvjerena je u nevinost svoga sina i izrazila je ogorčenje premijerkom Jadrankom Kosor kojoj je javno očitala bukvicu. Premijerka se, jada se majka Terezija, nije ponijela kako treba jer je izbacila Damira Polančeca iz stranke iako je zbog njega ‘cijelo selo prešlo u HDZ’. Sinu Damiru doista nije lako kada je u obranu pozvao majku Tereziju.

Ljubu Jurčića ne tiče se 
tko su vlasnici Podravke?
Ljubo Jurčić, predsjednik NO-a Podravke, izjavio je kako nije znao da je srpska FIA vlasnik deset posto dionica kompanije, ali da ga se to ne tiče jer s njima nema nikakve veze. Osim tih deset posto.

Hoće li se ministar javno ispričati Srećku Sladoljevu
Srećku Sladoljevu lani je zabranjen ulazak u Imunološki zavod kada je javno progovorio o sklapanju štetnog ugovora s Novartisom za nabavu cjepiva protiv svinjske gripe zbog čega su u vjetar bačeni deseci milijuna kuna. Poljska ministrica zdravstva Ewa Kopacz, koja je isto cjepivo zabranila, danas će za svoju odluku dobiti nagradu Vijeća Europe, a tek treba vidjeti hoće li Sladoljeva hrvatski ministar nagraditi barem javnom isprikom.

Bebiću ne treba glasnogovornik, nego putopisac
Luka Bebić požalio se novinarima da ne podnosi dobro putovanja, točnije promjene vremenskih zona. Pogotovo mu je teško kada ‘putuje na zapad’. Da si olakša život, u posljednjih sedam mjeseci putovao je na istok. Posljednja četiri interkontinentalna leta bila su za Indiju, Kinu, Katar i Izrael, a upravo se sprema u Japan jer je, kaže Bebić, ‘parlamentarna diplomacija u modi’. Da je predsjednik Sabora imao glasnogovornika, mi bismo i prije doznali kakav se globtroter i ljubitelj istoka krije u Luki Bebiću koji na put ne kreće bez ‘bočice vlastitog maslinovog ulja’ koju redovito daruje ‘oduševljenim’ inozemnim državnicima.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.