VIP ULAZNICE Naprasni prekid igre za čitatelje

Fifa jednim novinama zabranila nagradnu igru

Foto: import
Fifa jednim novinama zabranila nagradnu igru
11.04.2006.
u 00:18
Pogledaj originalni članak

Svjetska nogometna organizacija Fifa zabranila je prije nekoliko dana jednim hrvatskim dnevnim novinama da u svojoj nagradnoj igri dijele ulaznice za VIP lože na utakmicama skorog Svjetskog nogometnog prvenstva.

Taj je dnevnik svoju nagradnu igru jučer naprasno prekinuo obavijestivši o tomu Ministarstvo financija, na što ga zakon obvezuje. Razlog je pravne prirode – ekskluzivni prodavatelj tih ulaznica prilično ekskluzivnih cijena za Fifu jest švicarska agencija iSe Hospitality, a pravila su jasna: te se ulaznice ne smiju rabiti u promotivne svrhe ni za nagradne igre. Predstavnici iSe agencije prošloga su tjedna boravili u Hrvatskoj, a svoju ponudu za VIP lože predstavili su našim tvrtkama i biznismenima.

Prvi je to takav oštar potez Fife, no čitatelji Večernjeg lista i sudionici naše nagradne igre u kojoj čak 100 čitatelja vodimo na atraktivne utakmice SP-a nemaju nikakvih razloga za brigu. Dobavljač ulaznica koje dijelimo našim čitateljima i partner naše nagradne igre jest Hyundai. Ta je ugledna tvrtka jedan od glavnih sponzora i partnera Fife, dakle, jedine kategorije koja ima potpuno pravo raspolagati s ulaznicama iz nagradnog kontingenta.

Inače, brojni su čitatelji zvali i našu redakciju zabrinuti je li u redu Večernjakova igra u kojoj su dobitne nagrade putovanje na SP i ulaznice.

– Večernji list njeguje visoke standarde, kako u poslovnoj, tako i u uređivačkoj politici. Naši su kriteriji visoki, a na vrhu je vjerodostojnost. Svim čitateljima jamčimo apsolutnu sigurnost i ponosni smo što će u Njemačkoj uživati u vrhunskom nogometu i dati potporu hrvatskim reprezentativcima – poručio je jučer Marjan Jurleka, predsjednik uprave Večernjeg lista.

Pogledajte na vecernji.hr