Večernji list i putnička agencija Filida nagrađuju putovanjem

Najluđa noć u gradu na dva kontinenta

Foto: import
Najluđa noć u gradu na dva kontinenta
07.12.2006.
u 17:28
Pogledaj originalni članak

Istanbul-Sofija-Plovdiv - gradovi su koje će posjetiti najsretniji dobitnik u nagradnoj gri Večernjeg lista i zagrebačke putničke agencije Filide. Sedmodnevno putovanje autobusom počinje 28. prosinca u Zagrebu, a nakon noćne vožnje, sutradan se stiže u Sofiju.

Dan je predviđen za razgledanje povijesne jezgre grada i brojnih znamenitosti, a poslije noćenja u hotelu put se nastavlja prema najvećem turskom gradu. Poslije dolaska u veličanstveni Istanbul, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, osiguran je smještaj u staroj jezgri grada, u hotelu s tri zvjezdice.

Plava džamija, Topkapi Saraj, Aja Sofija te džamija Sulejmana Veličanstvenog samo su neke od znamenitosti u kojima će sretni dobitnik s pratnjom i ostalim putnicima zainteresiranima za taj program moći uživati u četverodnevnu boravku. U gradu na dva kontinenta predlaže se i doček Nove godine, i to na gradskim ulicama i trgovima, a prvoga dana 2007. planiran je izlet na tjesnac Bospor.

Večer je rezervirana za fakultativni odlazak na folklorni program s trbušnim plesačicama. Drugoga dana autobus kreće prema bugarskom Plovdivu, a nakon noćenja svi se putnici vraćaju u Zagreb. Svima koji su željni avanture i dobrog provoda to će biti idealno blagdansko putovanje, a uz malo sreće upravo vi možete postati pobjednik u nagradnoj igri Večernjaka i Filide.


SMS-om do Istanbula

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je poslati SMS s ključnom riječi ISTANBUL te osobnim podacima na broj 66326. SMS-ovi se primaju od danas do utorka, 12. prosinca, sve do 13 sati, poslije čega će biti izvlačenje. Sretni dobitnik moći će sa sobom povesti još jednu osobu s kojom će provesti nezaboravan doček u jednom od najljepših svjetskih gradova.

Pogledajte na vecernji.hr