Promo

Večernji te vodi na glazbeni projekt IAMX u Boogaloo klub

Večernji te vodi na glazbeni projekt IAMX u Boogaloo klub
VL
Autor
PR Članak
11.05.2011.
u 09:00
Darujemo ulaznice za IAMX za nedjelju, 22. svibnja 2011., Boogaloo klub, Zagreb
Pogledaj originalni članak

Još nas samo tri dana dijeli od spektakularnog nastupa neponovljivog IAMX-a, koji će svoj prvi zagrebački nastup održati u klubu Boogaloo, u nedjelju, 22. svibnja. Vrata kluba se otvaraju u 20h, a koncert počinje od 21h. Cijena ulaznica na dan koncerta je 150kn, a ulaznice u pretprodaji po cijeni od 120 kn možete nabaviti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim te na blagajni kluba.

IAMX je solo glazbeni projekt Chris Cornera, bivšeg člana Sneaker Pimps čije pjesme prvenstveno obrađuju teme kao što su seks, smrt, emocije, opijenost narkoticima, dekadencija, religija, otuđenje i aluzije na politiku, a čiji će se koncert održati 22.05. u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Oni nisu samo bend - to je performance; full-on audio i vizualni napad s dinamičnim engleskim glazbenikom i kantautorom Chrisom Cornerom kao predvodnikom ovog jedinstvenog projekta.

S europskim tržištem koje je apsolutno pomahnitalo za njegovom mješavinom dramatičnog synth rocka, mračnog popa i intrigantno zamršenog indie dancea, IAMX, trenutno sa sjedištem u Berlinu, nastupa kao headliner na festivalima u Austriji, Belgiji, Češkoj Republici, Poljskoj i diljem Europe dijeljeći pozornicu s velikanima indie rocka poput Placebo, Franz Ferdinand i The Cardigans.

Kao elektro glam 80's soundtrack za film Jan Vankmajer ili gotovo nedokučivi hibrid između seksi šepurenja Princea i "cool, calm and collected" ugleda Roxy Music, IAMX miješa Chrisove erotski nabijene vokale uz glazbu koja je frantična, a u isti tren smirena.

S takvim upadljivim pjesmama kao stvorenim za filmske drame poput "President" preko udarne seksualno predatorske "The Negative Sex" do neizbrisivo zarazne synthpop "Spit It out", album The Alternative je upravo to - alternativa trenutno dominantnoj cookie-cutter glazbenoj sceni. Corner trenutno živi u Berlinu gdje je pronašao 'snagu da se ne zamara previše glazbenom industrijom i nađe svoj put u samostalnom radu'.

Vecernji.hr daruje

Ako želite na ovaj koncert, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr