Promo

Večernji te vodi na koncert Crvene jabuke na Turopoljskom fašniku!

Foto: Željko Hladika/PIXSELL
Večernji te vodi na koncert Crvene jabuke na Turopoljskom fašniku!
VL
Autor
PR Članak
04.02.2013.
u 15:52
Darujemo ulaznice na Facebook aplikaciji Vecernji.hr vas vodi na evente! VIP ulaznice uključuju piće dobrodošlice i druženje sa Crvenom jabukom u VIP zoni, subota 09.02.2013., 21:00h - Turopoljski fašnik
Pogledaj originalni članak

104. turopoljski fašnik
 
Nakon preuzimanja ključeva Grada, vladavina Fašničke republike kreće s ispunjavanjem danih obećanja. Zabava i nerad se nastavljaju! U subotu 09.02. gradom će prošetati sudionici velikog fašnika, a zatim u nedjelju 10.02. vidjet ćemo i maske onih najmlađih. Dođite i nagradite trud naših sugrađana i gostiju.
 
Velika fašnička povorka

Subota 09.02.2013.
13.00-14.00  Dolazak i prijava fašničkih grupa
14.00-16.00  Fašnička povorka od Školske ulice  do Parka dr . Franje  Tuđmana
od 16.00      Glazbeno zabavni program s fašničkim bendovima u velikom grijanom šatoru u Parku dr. Franje Tuđmana
Voditelji programa Vid Balog i Davor Dretar Drele okrivit ćeFašnika za sve loše što nam se dogodilo u protekloj godini, a pomagat će im Pajcek, Luk i Žir, maskote Turopoljskog fašnika.
Proglasit ćemo najbolje grupe velike fašničke povorke i dodijeliti vrijedne nagrade.
 
Koncert Crvene jabuke
Subota 09.02.2013.
21:00 Zabavni program kulminirati će koncertom Crvene jabuke koja će starim hitovima rasplesati sve maskirane posjetitelje velikog šatora.
 
Mali fašnik
Nedjelja 10.02.2013.
Sva djeca nastupaju na pozornici uz voditelljicu Ivanku Mazurkijević, koja će im davati upute kako bi sve prošlo u najboljem redu. Nakon svake kategorije je proglašenje pobjednika u toj kategoriji.  Maskirajte Vaše najmlađe i prijavite ih na Mali fašnik.  (prijave na www.tzvg.hr)
 
14.00 sati     Predstavljanje predškolskih grupa na pozornici
15.30 sati     Predstavljanje pojedinačnih maski, parova i skupina
17.00 sati     Predstavljanje školskih grupa
 
Spaljivanje fašnika
Utorak, 12.2. Dječji vrtić Žirek
Staru tradiciju spaljivanja Fašnika kao krivca za svako zlo koje nam se dogodilo tijekom godine  organizirat ćemo u suradnji s velikogoričkim dječjim vrtićem Žirek. Djeca i odgajatelji tog vrtića izradili su velikog Fašnika za pozornicu u FašnIčkom  šatoru, a u utorak, 12.2. u goste im dolaze djeca iz ostalih velikogoričkih vrtića da zajedno osude i spale Fašnika. Nakon spaljivanja ključeve grada preuzima gradonačelnik Barišić i službeno završava 104. turopoljski fašnik.

Više informacija

Vecernji.hr daruje

Ako želite na koncert, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente, gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr