Promo

Večernji te vodi na predstavu \'Kako je Jaromir tražio sreću\'

Foto:
Kako je Jaromir tražio sreću (1)
Foto:
Kako je Jaromir tražio sreću (1)
Foto:
Kako je Jaromir tražio sreću (1)
Foto:
Kako je Jaromir tražio sreću (1)
VL
Autor
PR Članak
10.04.2012.
u 09:40
Darujemo ulaznice za predstavu \'Kako je Jaromir tražio sreću\', 15. travnja u 18 sati u Dječjem kazalištu Dubrava
Pogledaj originalni članak

Nakon uspješnog gostovanja DK Dubrava s predstavom Boje duge u Sloveniji, kazalište iz Ljubljane Glej Gledališče dolazi već drugi puta u Dječje kazalište Dubrava. Gostovat će s predstavom Kako je Jaromir tražio sreću i to 15. travnja u 18 sati. Predstava je neverbalna tako da će maleni gledatelji, od 5 godina nadalje, moći uživati u njoj punim plućima.

Predstava je nastala po motivima Petra Svetine, režiju potpisuju Ajda Roos, Jasna Vastl i Brane Vižintin. Izrada lutki, scene i kostima povjerena je Žigi Lebaru, Jasni Vastl i Maji Peterlin. Glazbu je napravio Nino de Gleria. U predstavi glume i animiraju lutke: Brane Vižintin i Ajda Rooss.
Nakon predstave biti će održana besplatna radionica za sve posjetitelje.

Cijena ulaznice na dan predstave je 35 kuna, za 30 kuna možete je nabaviti u pretprodaji u tajništvu Dječjeg kazališta Dubrava. Sve informacije i rezervacije  na www.kazalistedubrava.hr ili na telefon 01/2050 043, 01/2050 038.

O predstavi: Kako je Jaromir tražio sreću je poetična predstava koja je nastala po motivima priče Petra Svetine. Zvjezdoznalac Jaromir dan za danom u svojoj sobi u potkorvlju gleda u nebo i traži svoju sreću. Traži je među zvijezdama, među teškim matematičkim formulama, zvjezdoznanstvenim raspravama i čeka da dođe nenadano kao komet. Svaki dan ga posjeti gospodična Jarmila koja mu pomaže u kućnim poslovima. Jednog tmurnog dana, kada na nebu nije bilo zvijezda, Jarmila je usmjerila teleskop u drugom pravcu i odvela ga na magičnu šetnju kroz različite priče sitnih tajnih trenutaka. I odjednom ga tresne… Kao da ga je pogodio komet… Je li sreća bila čitavo vrijeme uz njega?
Originalna stranica predstave

Vecernji.hr daruje

Ako želite u kazalište, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!


OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr