Promo

Večernji te vodi na spektakularni party Zagreb Foam Fest 2011

Večernji te vodi na spektakularni party Zagreb Foam Fest 2011
VL
Autor
PR Članak
11.05.2011.
u 09:06
Darujemo 3 puta po 5x2 ulaznice (u tri tjedna) za Zagreb Foam Fest 2011 u zagrebačkoj Areni, u subotu, 28. svibnja
Pogledaj originalni članak

Subotu, 28. svibnja obilježit će prvi Zagreb Foam Fest, event koji ne smijete propustiti, najspektakularniji party koji će okupiti jedne od najpoznatijih svjetskih DJ-eva koji će se pobrinuti za odličnu glazbu i najjači beat ove urnebesne noći! Foam Fest Zagreb će se održati u zagrebačkoj Areni, u subotu, 28. svibnja.

Foam Fest je do sada neviđeni spektakl koji će uz vrhunske scenske i svjetlosne efekte, kao i ogromnu količinu pjene u Areni, obilježiti praznik za sve ljubitelje elektronske glazbe uz najjači lineup DJ-eva u Hrvatskoj.

Urbani ritmovi, osvježavajuća pića i pjena mašine, epicentar su ludog provoda i dobitna su kombinacija koja ove sezone ima siguran prolaz među populacijom željnom dobrog provoda. Sve to jamstvo je vrhunske, upečatljive i do sada neviđene plesne zabave u Areni!

Pridružite nam se na najspektakularnijem događaju godine i uživajte u relaksirajuće veseloj atmosferi Zagreb Foam Festa!

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima diljem Hrvatske i inozemstva te na www.eventim.hr, od utorka, 1. ožujka, i to po promotivnoj cijeni od 180  kn.

Nakon objave prvog headlinera, u utorak, 8. ožijka cijena će biti 200 kn sve do 1. svibnja kad će biti 230 kn. Ulaznice za VIP ZONU potražite također na svim prodajnim mjestima Eventima diljem Hrvatske i inozemstva te na www.eventim.hr po cijeni od 300 kn do 1. svibnja te 350 kn do dana partyja.

Za 10 i više ulaznica za VIP ZONU odobravamo poseban popust,  više informacija o toj ponudi saznajte putem maila vip@zagrebfoamfest.com

Vecernji.hr daruje

Ako  želite na ovaj spektakularni party, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr