Promo

Večernji te vodi na svjetsku DJ atrakciju - Fatboy Slim!

Foto:
Fatboy Slim (1)
Foto:
Fatboy Slim (1)
Foto:
Fatboy Slim (1)
VL
Autor
PR Članak
15.06.2011.
u 13:50
Darujemo 3x2 ulaznice za Fatboy Slim - novaljska plaža Zrće u subotu, 9. srpnja
Pogledaj originalni članak

Svjetska DJ zvijezda, Britanac Fatboy Slim 9. srpnja će nastupiti na novaljskoj plaži Zrće. Nakon prošlogodišnjeg premijernog nastupa ispred 5000 ljudi, na umaškom ATP stadionu, Fatboy Slim na vlastitu se želju u velikom stilu vraća u Hrvatsku.

Njegov nastup na plaži Zrće, na otoku Pagu, bit će kulminacija Big Beacha, prvog hrvatskog 24-satnog partyja na otvorenom. Na događaju se očekuje više od 10.000 fanova iz cijelog svijeta.

Grad Novalja, klubovi Papaya, Aquarius i Kaliypso, posljednjih godina u svijetu prepoznati kao hit destinacije, ovim će projektom potvrditi status najbolje ljetne destinacije Mediterana za ljeto 2011. Za trajanja Big Beach partyja pristup plaži Zrće bit će moguć jedino uz predočenje valjanje ulaznice.

Slijedeći veliki uspjeh prošlogodišnjeg nastupa Fatboy Slima u Umagu, namjera je Big Beacha postati prepoznatljivim događajem početkom srpnja idućih godina u Hrvatskoj. Brojne svjetske medijske kuće najavile su dolazak na najveći tzv. open air party u srpnju, uključujući britanski BBC, MixMag, DJ Mag, Ryanair Magazin, The Guardian, People, i dr.

Britanac Fatboy Slim u svijetu je postao prepoznatljiv po fascinantnim nastupima pred milijunima fanova. Njegov nastup u Rio de Janeiru, na plaži Flamenco, posjetilo je 360.000 ljudi, a legendarni party na plaži u engleskom Brightonu ispred 260.000 fanova ostao je britanski party br. 1 do danas. Na Zrće dolazi nakon nastupa na Big Beach Festivalu u Japanu te gaža u SAD-u i Kanadi.

Na zadarski aerodrom stiže na dan nastupa privatnim zrakoplovom izravno iz Ukrajine. On i njegova prateća ekipa odsjest će u novaljskom hotelu Boškinac. Kao i prilikom prvog posjeta Hrvatskoj, Britanac se i ovoga puta pokazao kao jedna od najmanje zahtjevnih i najprirodnijih svjetskih zvijezda. Zahtjevi prema organizatoru prvenstveno se odnose na tehničke uvjete, a što se tiče hrane, na listi namirnica za backstage su, između ostalog, sojino mlijeko, organski maslac i organski džem, ali i paški specijaliteti poput svjetski poznatog paškog sira i janjetine.

Vecernji.hr daruje

Ako želite na ovaj event, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr