Promo

Večernji vas vodi na premijeru nove predstave BADco-a!

Večernji vas vodi na premijeru nove predstave BADco-a!
VL
Autor
PR Članak
11.12.2012.
u 12:42
Premijera predstave je u prostoru POGON-a (Jedinstvo), četvrtak 13. prosinca u 20 sati.
Pogledaj originalni članak

Za sve ljubitelje kazališta pripremili smo 2 x 2 ulaznice, a sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac u nastavku i odgovoriti nam na pitanje "Zašto volim kazalište?" Najoriginalniji odgovor nagrađujemo, a uključiti se možete sve do sutra, 12. prosinca u 15 h, nakon čega ćemo u nastavku teksta objaviti sretne dobitnike. Sretno svima!

Dobitnice su, Nataša Iskra Ana Janeković koje ćemo kontaktirati putem emaila o načinu preuzimanja ulaznica!


13., 14. i 15. prosinca u 20h, u prostoru POGON-a (Jedinstvo) održava se zagrebačka premijera nove predstave BADco. – a. Predstava koja u naslovu sadrži pitanje i poziv – „Ima li života na sceni? - vježbe iz oblikovanja Zemlje“ - umjetničko je istraživanje dva povezana skupa problema: stvaranja minimalnih uvjeta za život i činjeničnosti u kazalištu.

Poziv spomenut u naslovu predstave temelji se na ideji terraforminga, hipotetskog procesa ciljanog preoblikovanja atmosfere, temperature, površinske topografije ili ekologije nekog planeta ili svemirskog tijela kako bi ga se učinilo sličnim Zemlji te naseljivim zemaljskim organizmima. U namjeri da se realizira kao serijalna, epizodna struktura, predstava će iz nekoliko različitih perspektiva prići ideji scenskog iskušavanja uspostavljanja novih životnih (ali i radnih) uvjeta, međuljudskih odnosa, ekosustava, oblika života, zajednica itd.

Predstava ima serijalnu strukturu čiji segmenti će se mijenjati iz prigode u prigodu, a razvijat će se kroz niz radionica s publikom i drugim stvaraocima, te će rezultirajući, novoproizvedeni segmenti biti uključivani u serijalnu i izmjenjivu strukturu predstave. Predstavu potpisuju i izvode Goran Sergej Pristaš, Nikolina Pristaš, Tomislav Medak, Pravdan Devlahović, Ivana Ivković, Ana Kreitmeyer i Užbinec, a vi možete osvojiti ulaznice za sam dan premijere, četvrtak 13. prosinca u 20 sati.

Za one malo manje sretne ruke - cijena ulaznice iznosi 40/30kn (popust za studente i umirovljenike), a kupuje se na ulazu u Jedinstvo, Trnjanski nasip bb. Nakon premijere, u četvrtak se održava i dodatan program: predstavljanje novog izdanja časopisa Frakcija koje se bavi odnosom slike i izvedbe. Također, za goste premijere bit će organiziran party poslije izvedbe, uz glazbu DJ Funk Gurua.

Ispunite obrazac, odgovorite na pitanje i možda baš vi osvojite ulaznice za predstavu. Sretno! 

Prijave su završile!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr