Kolumna

Milanović priziva da ga pogode jajem i rajčicom

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Zoran Milanović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Rajko Ostojić
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Slavko Linić
21.08.2013.
u 12:00
Zoran Milanović, predsjednik Vlade, gostujući u emisiji Nulta točka na HTV-u potvrdio je da je negodovanje protiv njega osnovno ljudsko pravo i pravo slobode govora na javnom mjestu.
Pogledaj originalni članak

Zoran Milanović, predsjednik Vlade, gostujući u emisiji Nulta točka na HTV-u potvrdio je da je negodovanje protiv njega osnovno ljudsko pravo i pravo slobode govora na javnom mjestu. Osvrnuvši se na nedavne zvižduke u Kninu, premijer je rekao da građani smiju negodovati ako pritom nema poziva na nasilje, a indirektno je dozvolio i mogućnost da ga netko gađa rajčicom ili jajem. – Ako me pogodi – pogodi, to je stvar političke kulture – smatra premijer Milanović, a mi bismo dodali i – preciznosti.

I to je vijest: Umjesto pšenice odlučio uzgajati češnjak

Siniša Radiković, direktor preloškog komunalnog poduzeća Pre-kom, dospio je u medije na valu prosvjeda poljoprivrednika. Pre-kom pored obavljanja temeljnih komunalnih djelatnosti obrađuje i 3,5 hektara zemlje na kojoj su ove godine poželi pšenicu. Nezadovoljan niskom otkupnom cijenom te žitarice Radiković nije izveo traktore na prometnice, nego je donio odluku da iduće godine uzgaja – češnjak i bundeve. Kakva zemlja – uzgajaš češnjak i odmah dospiješ u novine.

Prebacio odgovornost: Ostojić pozvao Francuze da se može \"praviti Englez\"

Rajko Ostojić, ministar zdravlja, pored svih svojih savjetnika i analitičara angažirao je francusku agenciju da preporuči koje će bolničke odjele ukinuti. Tako će za sve biti krivi Francuzi, a Ostojić se može „praviti Englez“.

Nema više prodaje na crno: Braniteljske zadruge ljutite na Linića zbog blagajni

Slavko Linić, ministar financija, pod stalnom je paljbom prekupaca na tržnicama i dijela nesavjesnih ugostitelja zbog uvođena fiskalizacije. U napade na ministra sada su se uključile i neke braniteljske zadruge poput osječke „Donji grad“ o kojoj piše Glas Slavonije. Vladimir Flečer, predsjednik te braniteljske zadruge, koja na raznim sajmovima prodaje različite proizvode, uvođenje fiskalne blagajne doživljava kao „strašnu nepravdu“ zbog čega će biti „bačeni na prosjački štap“. Fiskalne su blagajne „vrlo skupe i složene“, a trebalo bi nekoga i zaposliti, jada se Flečer koji ne može prežaliti blagodati dugogodišnjeg rada braniteljskih zadruga na crno.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.