LJETO POZNATIH Voditeljica Dnevnika Nove TV sa suprugom odmarala se u Grčkoj

Moje grčko ljetovanje

Foto: import
Moje grčko ljetovanje
08.08.2006.
u 16:47
Pogledaj originalni članak

Jedna šetnja zagrebačkim parkom Zrinjevac odvela je Mariju Miholjek, voditeljicu Dnevnika Nove TV, i njezina supruga Borisa, ravno na - grčki Rodos. Poslije kratkog razgledavanja izloga putničkih agencija, od kojih se većina nalazi upravo na toj lokaciji, Marija je, bez puno razmišljanja, godišnji odmor odlučila provesti upravo na tome otoku. Nazvala je supruga, dogovorila aranžman i, kaže, nije požalila. Tako su ljeto organizirali i dogovorili
u pravom "last minute" tempu.

 Boravili smo u gradu Rodosu, a otok smo razgledavali na iznajmljenom skuteru. Oduševljena sam iznimno čistim morem i lijepim kilometarskim plažama  kaže 29-godišnja Marija.

Premda su u ponudi imali i niz izleta, Marija i Boris vrijeme su najradije provodili izležavajući se na plažama i kupajući se u kristalno čistom moru. A kad se spustila večer odlazili bi u male restorane, gdje su kušali domaće specijalitete.

 Grci su iznimno ljubazni i doista smo uživali. Velika gradska plaža najsličnija je našem Zlatnom ratu, ali je, naravno, puno veća. Jedna strana otoka zbog vjetra rezervirana je za surfere, no mi smo ipak odabrali onaj mirniji dio. I inače nisam baš posebno zahtjevna i ne tražim neke posebne sadržaje. Sunčanje i kupanje sasvim su mi dovoljni  govori Marija.

U dva tjedna godišnjeg odmora Marija je posjetila i rodno Đakovo, a potkraj kolovoza sa suprugom Borisom, profesorom i ton-majstorom, nekoliko će dana odvojiti i za našu obalu.
 Doista volimo otoke. Nadam se da ćemo pred kraj osmog skoknuti na Pelješac i Korčulu  otkriva lijepa Marija.

Pogledajte na vecernji.hr