Mute li opet nešto Madonna i Sean Penn?

02.03.2009.
u 13:50
Pogledaj originalni članak

Na poslijeoskarovskoj zabavi časopisa Vanity Fair u hotelu Sunset Tower okupila se hollywoodska krema. U svakom kutku mogli ste naletjeti na istinsku zvijezdu kako uživa u kanapeima i/ili šampanjcu. Među njima se našla i Madonna u pratnji novoga, egzotičnog i nadasve mlađahnog ljubavnika Jesusa, ali i Sean Penn koji je te večeri osvojio drugog Oscara u karijeri.

Oskarovci se tradicionalno pojavljuju na ovoj priredbi i prema ustaljenoj praksi svi im jedva čekaju srdačno čestitati na osvojenoj nagradi. Bonton nalaže da dobitnici čestitke prime skrušeno i sa smiješkom, no kako Sean Penn nikad nije previše mario za bonton, kad mu je bivša supruga Madonna došla stisnuti ruku on ju je bocnuo.

- Hvala. Već si dobila još jedno dijete? - kazao je vragolasti glumac aludirajući na Madonnina novog dečka. Kraljica popa i jedan od najzločestijih dečki Hollywooda bili su u braku četiri godine. Vjenčali su se 1985., a od dana vjenčanja pa do konačnog rastanka bili su neiscrpan izvor tračeva. Penn je u to doba mnogo pio, bio više nego hirovit, ali i nasilan. Madonna je kasnije rekla da je sve to, uz njegovo obožavanje pornografije, kumovalo razvodu. Isto tako, rekla je da joj je veza s Pennom najstrastvenija u životu.

Madonna i Penn su ostali u kontaktu i nakon burnog razvoda, a u jednom su se trenutku toliko zbližili da ga je Madonna pozvala da joj pravi društvo na porodu kćeri Lourdes 1996. godine. On joj se, pak, prošle godine javio SMS-om nakon što je na snimanju filma Milk poljubio kolegu Jamesa Franca.
- Upravo sam poljubio dečka i skinuo junf. Sjetio sam te se. Ne znam zašto - napisao je glumac.

Novo poglavlje u odnosu Madonna - Penn svakako je počelo prošlog vikenda na zabavi Vanity Faira, posebno ako se uzme u obzir da se u cijelu priču nedavno upleo Guy Ritchie. Madonnin bivši se, slučajno ili ne, baš nakon razvoda od slavne pjevačice, odlučio sprijateljiti s Pennom.

(M.Mik.)

Pogledajte na vecernji.hr