Kolumna

Pravaš Giuliano pjeva himnu suparničke stranke

Foto: Antonio Bronić/Pixsell
Pravaš Giuliano pjeva himnu suparničke stranke
18.11.2011.
u 12:00
Giuliano naime izvodi pjesmu “Ljubim te, Hrvatska” koja je himna HSP dr. Ante Starčević, ali je postavljen za nositelja liste Hrvatske stranke prava u 3. izbornoj jedinici
Pogledaj originalni članak

Giuliano Đanić, splitski pjevač, neočekivano je postao simbol razjedinjenosti hrvatskih pravaša. Giuliano naime izvodi pjesmu “Ljubim te, Hrvatska” koja je himna HSP dr. Ante Starčević, ali je postavljen za nositelja liste Hrvatske stranke prava u 3. izbornoj jedinici. Giuliano koji će pjevati na predizbornim skupovima HSP-a, u tome što izvodi himnu HSP-AS “ne vidi nikakav problem”. Možda će problem vidjeti Ruža Tomašić koja na svojim skupovima treba puštati himnu koju izvodi ljuta konkurencija.

Nema predaje

Milan Bandić obećao mnogo novih obećanja

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, izjavio je da ljudi ne mogu tražiti onoliko koliko on može obećati. Nakon tako iskrene izjave možete mu samo prikrpiti nadimak – Milan Bandić Obećanović.

Nije “in”

Domaćica čeka goste već pune 22 godine

Milka Tomljenović, državna službenica, ima jedan od čudnijih poslova u Hrvatskoj. Svako jutro otvara vrata i prozore državne rezidencije u Lukovom Šugarju. Nakon što provjetri vilu, sve uredno zatvori i vrati se u pomoćni objekt pored rezidencije u kojem živi. Posao je čudan, otkriva Globus, jer u rezidenciju koju je do 1989. koristio Jakov Blažević nitko nije došao pune - 22 godine. Dug je put od Zagreba do Lukovog Šugarja.

Urbanizacija sela

Udruga ocvalih seoskih neženja jedva čeka Čobijev fitness

Petar Čobanković, potpredsjednik HDZ-a, izložio je viziju razvoja hrvatskih sela. Prema Čobijevoj doktrini, “na selu je potrebno stvoriti uvjete života kao i u gradu”, odnosno, kako se precizno izrazio “ruralni prostor treba imati i fitness i wellness i sve druge blagodati gradskog života pa će biti manje ocvalih neženja”. Udruga ocvalih neženja u osnivanju toplo pozdravlja najavljenu gradnju fitnessa u svakom selu, kako bi nakon rada na imanju mogli negdje kvalitetno oblikovati mišićnu masu. Neženje pozdravljaju i otvaranje wellnesa, ali upozoravaju na kroničan nedostatak drugih urbanih sadržaja poput kladionica.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

OB
-obrisani-
16:48 18.11.2011.

Goust za praznu blaževića vilu bi mogao biti kameraden po funkciji - duBajić

BA
banini
18:52 18.11.2011.

Lako ćemo za Bandićeva obećanja. No ti kojima on obećava, nemogu više toliko privrjediti, koliko on i njegova ekipa mogu maznuti.

DO
doktorica
16:37 18.11.2011.

pravaši se trebaju ujediniti.....