Kolumna

Prodaje se domena Jadranke Kosor

Foto: Boris Ščitar/Pixsell
Prodaje se domena Jadranke Kosor
12.01.2010.
u 19:05
Nije riječ o premijerki, već o internetskoj domeni www.JadrankaKosor.com koja je aukcijski ponuđena na prodaju.
Pogledaj originalni članak

Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a i Vlade, slovi kao oličenje borbe protiv korupcije i simbol nepotkupljivosti. Pa ipak, Jadranki Kosor danas je cijena skočila sa 400 na 787 kuna. Nije riječ o premijerki, već o internetskoj domeni www.JadrankaKosor.com koja je aukcijski ponuđena na prodaju.

O prodavatelju znamo da je iz Dugog Sela, da mu je nadimak BalkUn i da prodaje domenu s premijerkinim imenom jer mu hitno treba novac za registraciju automobila, odnosno oko dvije tisuće kuna. Aukcija traje do 18. siječnja.

Berislav Rončević 
ljutit na svoj glas

Berislav Rončević, nezadovoljan načinom na koji se protiv njega vodila istraga, kazao je da si nikada neće oprostiti što je glasao za izmjene Zakona o kaznenom postupku. Ah, ta stranačka stega.

Don Kaćunko 
napao Cameronov 
film Avatar

Don Anđelko Kaćunko oglasio se u Slobodnoj Dalmaciji žestokom kritikom svjetskog hita, filma ‘Avatar’. ‘Čim sam vidio naslov i pročitao kratak sadržaj, odmah mi je bilo jasno da je cilj filma odvući ljude od kršćanstva’ – elaborira filmski kritičar iz Gospića. ‘Pojednostavljeno rečeno’ – sažima don Kaćunko – ‘Avatar je filmski iscjedak Sai Babine duhovnosti’. Što bi tek rekao da je osim naslova i kratkog sadržaja pogledao i film?

Novi predsjednik Josipović sklada operu o Lennonu

Ivo Josipović, novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske, toliko je zainteresirao javnost da se čini kako nema tog detalja o njegovu životu i radu koji naše novine nisu objavile. Agencija AP čak je uspjela iskopati svjetski zanimljiv podatak da novi hrvatski predsjednik namjerava skladati svoju prvu operu – o životu i glazbi Johna Lennona! Prema AP-u, ‘stare strasti teško umiru’ pa pravnik i kompozitor Ivo Josipović tijekom petogodišnjeg mandata u slobodno vrijeme u predsjedničkom uredu planira skladati. Tako će na Pantovčak 241 za nešto više od mjesec dana, umjesto ‘pet pari tenisica’, useliti – koncertni klavir.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
17:48 13.01.2010.

Ovo je pokusaj iznude, i stvar za Bajica. U USA so dva pametljakovica registrirali domenu VW.com (Virtual Works!!) pa je za velik novac ponudili njemackom proizvodjacu automibila VW AG.! No sudac ih je kaznio za iznudu i izgubili su domenu.

GO
gori
17:32 14.01.2010.

Ivo Sanader zaslužan je za odbacivanje krajnjeg desničarskog nacionalizma i pretvaranja HDZ-a u stranku desnog centra. Ali, navodi Guardian, u isto vrijeme je dopustio stvaranje \'paralelnog mafijaškog sustava u politici i biznisu\'.

OB
-obrisani-
19:23 12.01.2010.

...Jadranka Vlaisavljevic je iz Bucja poznatog cetnickog legla na Papuku kod Pakraca, a koje je oslobodjeno akcijom 123. brigade HV-a za Bozic 1991. godine. Jadranka Vlaisavljevic laze i o vlastitoj vjeroispovijesti. Jer, Jadranka Vlaisavljevic krstila se u katolickoj crkvi tek 1995. godine , istovremeno sa ulaskom u HDZ. Jadranka Vlaisavljevic je u imovinskoj kartici navela stan na 3 ili 4. katu. Zasto ne napise i kako je dosla do tog stana? A dosla je tako sto je iz predmetnog stana istjerala dvojicu malodobnih sinova oficira JNA koji su ostali zivjeti u stanu, u ulazu u kojem je Jadranka Vlaisavljevic do tada zivjela u suterenskom stancicu odnosno podrumu. Kosor je prezime uzela od muza svoje majke (koji i dalje niti priznaje Jadranku ni njezinu majku, ( obje su moralni \'uzori\' heheh). Jadrankina majka je radila u uciteljica u Pakracu-Lipiku, a drug Kosor zaposlen u Sluzbi drzavne bezbednosti (inace rodom iz mesta pored Drnisa),prerasporedjen je na mjesto u Pakracu ...PRODAJE SE JACA...!!!!!