Kolumna

Profesor etike Čehok odšpancirao u Remetinec

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell, arhiva
Profesor etike Čehok odšpancirao u Remetinec
11.06.2011.
u 12:00
Ivan Čehok predaje na više akademskih ustanova i autor je nekoliko srednjoškolskih udžbenika iz – etike. Teoriju je sad potkrijepio primjerom iz prakse.
Pogledaj originalni članak

Ivan Čehok, varaždinski gradonačelnik, odšpancirao je u Remetinec zbog sumnji da se udružio s još troje osumnjičenih i zloporabivši funkciju oštetio Varaždin za 29 milijuna kuna. Mnogi nisu očekivali da će razbarušeni liberal biti uhvaćen s prstima u pekmezu, ali su najveće iznenađenje vjerojatno doživjeli njegovi učenici i studenti. Ivan Čehok predaje na više akademskih ustanova i autor je nekoliko srednjoškolskih udžbenika iz – etike. Teoriju je sad potkrijepio primjerom iz prakse.

Tajne urbanizma

Kerum otkriva razliku između sela i grada

Željko Kerum, gradonačelnik Splita, otvarajući poslovni toranj od devet katova, zaključio je da Splitu treba više takvih građevina jer se po tome zna što je grad, a što selo. Sad su dileme otklonjene.

Štrajkaši u štucnama

Hoće li sindikat manekenki podržati gladne nogometaše

Dario Šimić, proslavljeni reprezentativac, osnovao je sindikat profesionalnih nogometaša koji će se kroz udrugu boriti za svoja radnička prava. Policija već sada treba razmišljati kako će regulirati promet kada nogometaši započnu svoj prosvjed i borbu za zaostale plaće. Anas Sharbini s mjesečnom plaćom od 175.000 kn povest će vjerojatno kolonu auta atletskom stazom na Poljudu do splitske rive, dok će u Zagrebu Igor Bišćan istovremeno dovesti kolonu mercedesa iz Maksimira u Martićevu i zakrčiti promet do ispunjenja svih zahtjeva uključujući pravo na topli obrok, K-15 i božićnicu. Punu podršku nogometašima u prosvjedu mogao bi pružiti neki budući nezavisni sindikat hrvatskih manekenki koje će tom prigodom izraziti zabrinutost za svoju budućnost.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

I4
IQ 40
15:06 11.06.2011.

Presumpcija nevinosti je sveto pravilo pravnog sustava. Autor je sasma amaterski, tendenciozno, manipulativno, navijacki, uvredljivo, prizemno, plitko, placenicki - optuzio i osudio, zasad osumnjicenog. Ah, komunizam je surova kategorija, kada ugje u svijest i zagospodari njom, rijetki se mogu oduprijeti

OB
-obrisani-
16:00 11.06.2011.

S kakvom li se lakoćom određuju istražni pritvori kada su deničari u pitanju, nevjerovatno ??? Što se čeka sa Čačićem, kada se već obrađuje varaždinsko područje, koji je VŽ županiji napravio malo više štete nego ovaj Čehok? Ili zašto u istrazi nije završio gradonačelinik Koprivnice za štetu nanijetu Podravci ? Pa Picula ? Linića nije potrebito ni spominjati ? Što je sa drugom Ferenčakom ??? Ali ipak, jedina pravomoćna presuda za korupciju do sada, je ona izrečena drugu Sobolu (suprug one iritantne drugarice zvane \"šipka\" Gordane Sobol) bivšem pomoćniku ministra Lučina ! pa i to je nešto.

OB
-obrisani-
14:33 11.06.2011.

Čehoku je na naplatu došlo šta je podrža hrvatsku vlast . Ali zato tko smi dirati Linića i provjeravati oklen njemu milijuni ? Linić je ipak stara komunist pa bi se kolo moglo okrenuti.... ća je je sve zatvaraj ali SDP ne diraj !