Dora 2019.

4 tenora odustala od nastupa na Dori, evo tko nastupa umjesto njih

Foto: Promo
Četiri tenora
Foto: Promo
Četiri tenora
Foto: Promo
Četiri tenora
29.01.2019.
u 10:32
Jako smo se veselili nastupu na Dori te nam je izrazito žao što smo zbog obveza koje nismo mogli pomaknuti prisiljeni otkazati svoj nastup, izjavljuju 4 tenora.
Pogledaj originalni članak

Na Dori 2019., koja se održava 16. veljače u Opatiji, neće nastupiti četiri tenora.

Oni su trebali izvesti skladbu Eduarda Botrića i Matka Šimca "Brod bez imena", ali na kraju su morali odustati od utrke za Eurosong i to zbog prethodno dogovorenih obaveza, prenosi HRT.

– Jako smo se veselili nastupu na Dori te nam je izrazito žao što smo zbog obveza koje nismo mogli pomaknuti prisiljeni otkazati svoj nastup na povratničkom izboru hrvatske pjesme za Pjesmu Europe – izjavila su nam 4 tenora.

Prva rezerva bila je Tonka, ali i ona je u međuvremenu odustala od nastupa na Dori pa je tako mlada pjevačica Kim Verson, kao druga rezerva, dobila priliku nastupiti na Dori.

S obzirom na to da su sada sve rezerve iskorištene, Stručni ocjenjivački sud morao je odabrati dvoje novih izvođača, a to su Patricia Gašparini s pjesmom „Pretend“ (P. Gašparini/O. Novaković/D. Scholz) i  Eni&Vjeko s pjesmom „Čudo“ (B. Kovačić)

ŽELE IH KRSTITI NA KOSOVU

Svi se čude obitelji Đoković, njihovoj djeci strogo je zabranjeno nešto što svi obožavaju

‒ Svi smo u kosovskim samostanima i crkvama palili svijeće za žive i pokojne, za zdravlje i mir. Svijeća je simbol nesebične žrtve, ona gori da bi drugima dala svjetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvjetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svjetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo svijeću na torti dok zamišljamo želju?!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NE
nedamsvoje
11:19 29.01.2019.

Nisu se htjeli osramotit !

Avatar Apsalar
Apsalar
11:22 29.01.2019.

A tragedije

SA
samoborka
22:25 29.01.2019.

velika pompa oko Dore, a onda su svi zivi odustali. A da jednostavno jednom u povijesti imamo svoje Ja pa na duzi niz godina odustanemo od slanja svojeg predstavnika na tu namjestenu, politicku, queer-paradu?