Novo poglavlje

Adam iz 'Braka na prvu' otkrio poslovne planove nakon iznenadnog preseljenja u Zadar

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Adam Kromer
Foto: Instagram
Adam Kromer
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Goga i Adam
Foto: Instagram
08.10.2020.
u 22:00
Adam i Goga sa sinom su se iz Zagreba preselili u Zadar u koji ih je privukla blaga klima, more i sunce.
Pogledaj originalni članak

Gordana Marelli i Adam Kromer koje smo gledali u showu "Brak na prvu" i koji su se zaljubili nakon što je show završio nedavno su postali roditelji i nedugo prije rođenja sina uselili su se u novi stan na Šestinama. Dva mjeseca kasnije ovaj par se iznenada preselio u Zadar, a Adam je konačno obožavateljima otkrio što je bio razlog preseljenju na jug.

- Novi život, novi grad, novi ciljevi. Uskoro u Zadru otvaram firmu, samo da se udomaćimo - napisao je Adam kada su ga pratitelji na Instagramu pitali radi li u Zadru. Kaže kako ih je u Zadar privukla slaba zima te sunce i more. Zbog ljubavi se iz rodne Baranje u kojoj se bavio vinogradarstvom, preselio u Zagreb i plan mu je bio baviti se fitnessom, ali još nije otkrio kakvim poslom će se baviti u Zadru. Obožavateljima je otkrio i da uživa u očinstvu, a u intervju koji nam je dao nakon završetka showa otkrio je kako se počela razvijati njegova romansa s Gogom koja iz prethodnog braka ima 17-godišnjeg sina.

- Naše prijateljstvo se počelo pretvarati u romansu, kada smo nakon showa otišli na kavu pa ručak. Tu smo shvatili da bez pritiska koja nosi takav tip emisije, puno se bolje slažemo nego kada smo za vrijeme snimanja samo davali međusobnu prijateljsku potporu. Jedino i isključivi razlog zašto smo se zbližili kao prijatelji, je da s partnerima nismo imali normalnu komunikaciju, pa smo se veselili da nekome možemo ispričati naše probleme. I da nas netko razumije - rekao nam je Adam tada.

 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Mary5
22:27 08.10.2020.

Riga mi se na ovo dvoje