TATA I SIN

Adam iz 'Braka na prvu' raznježio fotkom obožavatelje: 'On je meni motivacija'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Adam Kromer
Foto: Instagram
Adam Kromer
Foto: Instagram
Goga i Adam
Foto: Instagram
Adam Kromer
Foto: Instagram screenshot
Goga i Adam
Foto: Instagram
Goga i Adam
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
13.12.2020.
u 20:00
Bivši sudionik sociološkog eksperimetna 'Brak na prvu' Adam Kromer nedavno je dobio sina sa sudionicom istog showa Gordanom Marelli.
Pogledaj originalni članak

Prva zajednička beba za bivše kandidate 'Braka na prvu' Adama Kromera i Gordane Marelli donosi obilje radosti i sreće. Iako ih eksperti u popularnom showu nisu namijenili jedno drugome, pogodila ih je Amorova strelica, a sve je rezultiralo osnivanjem obitelji. Na društvenim mrežama često pokazuju fanovima kako izgleda njihova svakodnevnica, a ovoga puta Adam je odlučio pozirati sa sinom tijekom vježbanja.

- Kad napokon nađeš partnera za trening. On je meni motivacija, ja njemu uzor - napisao je ponosni tata.

Foto: Instagram
Adam Kromer

"Preslatki ste", "Fotke su top", "Predivni" i slični komentari zaredali su se nakon Adamove objave.

Podsjetimo, Goga je ubrzo po završetku showa otkrila da je trudna, a presretni Adam to je potvrdio. Mnogi su njezinu trudnoću pratili s velikim zanimanjem, a sada, kako par detalje iz privatnog života često objavljuje na društvenim mrežama, prate i odgoj njihove bebe. Par se sada preselio u Zadar, nakon što su donedavno uređivali stan u zagrebačkim Šestinama.

Inače, Adam je popularnost koju je stekao zahvaljujući showu odlučio iskoristiti za samopromociju pa već nekoliko mjeseci radi kao fitness trenera. - Želite se bolje osjećati? Želite promijeniti loše životne navike?Trebate nekoga tko će vam sastaviti plan treninga, motivirati vas i pomoći da promijenite život? Ako vam je dosta isprika i odgađanja tipa "nakon Nove godine krećem" pokrenite se sad!  - napisao je nedavno Kromer koji osim s  vježbama svoje pratitelje upoznaje i sa zdravom prehranom. – Neka dan započne dobrim doručkom; zobene pahuljice, tamna čokolada, banana, bademi, sušena brusnica, bobičasto voće – napisao je Adam nedavno uz fotografiju doručka koji je pripremio za sebe i svoju Gordanu zbog koje je napustio svoje selo i obiteljski vinariju te se upustio u nove poslovne izazove vezane za fitness.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.