Potvrda ljubavi?

Adam trenirao bez majice, obožavatelji tvrde: 'Čuje se Gogin glas u pozadini'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL, Instagram
Foto: Instagram
14.04.2020.
u 08:41
Adam Kromer i Gordana Marelli navodno su se zaljubili nakon sudjelovanja u showu ''Brak na prvu'', a svakim danom gledatelji pronalaze nove potvrde njihove romanse.
Pogledaj originalni članak

Iako svoju ljubav Adam Kromer i Gordana Marelli nisu službeno potvrdili, gledatelji showa ''Brak na prvu'' iz dana u dan pronalaze sve više navodnih dokaza njihove ljubavi.

Prvotno su ih odali komentari na društvenim mrežama, pa fotografija na Gordaninu profilu na kojem pozira s muškarcem za kojeg su svi uvjereni da je Adam, no identitet mu je teško razaznati s obzirom na to da mu je prekrila lice emotikonom srca, a ni nakon toga komentari se nisu stišali. Prije nekoliko dana Adam je na svojem profilu objavio video koji prikazuje kako vježba sklekove na Jarunu i to bez majice.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Drage moje i dragi moji...Pošto je došlo jaaako puno pitanja... da odgovorim u jednom bar na neka od njih. Imam 187 cm, 93 kg i vodenjak sam. Treniram 4 puta tjedno i ne pijem ništa osim whey proteina.(okej i pivo i vino)  S obzirom na veliki interes za trening, potrudit ću se više objavljivati i odgovarati na upite. Pusa", poručio je mladi vinar koji je osim s treninzima gledatelje zaintrigirao i svojim ljubavnim statusom.

"Ti nama reci jesi si našao ženu, mani se treninga", poručila mu je jedna od obožavatelja, dok je druga na snimci čula i Gordanu.

"Opet Gogin glas u pozadini. Top!" napisala je druga.

Podsjetimo, Adam je u showu oženio Nikolinu Tutić, dok je Gordana uplovila u bračnu luku s Dejanom Vukobratovićem, no ni jedan ni drugi nisu pronašli sreću u svom bračnom gnijezdu pa su nakon showa navodno započeli zajednički život u Baranji. Znalci na društvenim mrežama prije tjedan dana raspisali su se i o tome da je Gordana trudna te da s Adamom očekuje prinovu. Ni oni, ali ni RTL nisu tu informaciju za sada htjeli potvrditi, što je i logično jer se show još uvijek emitira na malim ekranima. Što je uslijedilo nakon njega, doznat ćemo sigurno nakon što prva sezona ''Braka na prvu'' bude privedena kraju.

Foto: RTL, Instagram

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar KalebJosua
KalebJosua
09:34 14.04.2020.

Tko je dopustio omalovažavanje i degradiranje humanosti i vrijeđanja ljudskog intelekta nudenjem i promoviranjem ovakvih pojava ? Samo oni kojima to nije bitno. Posljedice će dotaći i one koji to čine za male pare!