Ima veliku podršku

Albina se javila iz Španjolske gdje će nastupiti za vikend, obožavatelji joj pripremili poklone: "Najbolja si"

Foto: Instagram
Foto: Universal Music
Albina Grčić
Foto: Universal Music
Albina Grčić
Foto: Instagram
Foto: instagram
01.10.2021.
u 16:52
Mlada pjevačica i naša ovogodišnja predstavnica na Euroviziji Albina Grčić (22) javila se iz Madrida, a na svojem Instagram profilu objavila je i fotografiju koja je razveselila njezine brojne obožavatelje koje ima u Španjolskoj
Pogledaj originalni članak

Mlada pjevačica i naša ovogodišnja predstavnica na Euroviziji Albina Grčić (22) javila se iz Madrida, a na svojem Instagram profilu objavila je i fotografiju koja je razveselila njezine brojne obožavatelje koje ima u Španjolskoj.

Nije tajna da Albina voli Španjolsku i španjolski jezik pa je već neko vrijeme htjela upoznati ljude koji je dugo podržavaju u toj zemlji, a sudeći prema komentarima ispod objave obožavatelji jedva čekaju njezin nastup pa su joj mnogi pripremili i poklone.

"Najljepša", "Jako sam sretna što si napokon u mojoj zemlji, ne mogu doći na nastup, ali želim da znaš da te jako volim i da si genijalna", "Uživaj", "Jedva čekam subotu, sigurna sam da će te oduševiti poklon koji imam za tebe", "Dobrodošla", "Najbolja si", samo su neki od komentara.

Inače, Albina je u Madrid otputovala zbog nastupa na koncertu koji organizira španjolski klub obožavatelja Eurovizije u Eurovillageu.

Albina je također snimila i španjolsku verziju svoje nove pjesme "La La Love" što joj je sigurno donijelo veliki broj novih obožavatelja u izvan granica Hrvatske.

Pjevačica je nedavno također s pratiteljima podijelila novosti, vratila se snimanjima, a na društvenim mrežama objavila je fotografiju iz studija što je oduševilo njezine brojne pratitelje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.