Superpotjera

Aleksandar se prvi put natjecao na televizijskom kvizu, a pobijedio je četvero lovaca i osvojio 10.000 eura

Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
14.05.2023.
u 21:27
Natjecatelj Aleksandar Opačić iz Zadra je nadigrao četiri lovca boreći se za iznos od 10.000 eura s početnom prednošću od 10 sekundi.
Pogledaj originalni članak

U večerašnjem izdanju kviza Superpotjera od četvero natjecatelja jedini koji je u duelu s lovcima odnio pobjedu jest Zadranin Aleksandar Opačić. Aleksandar je nadigrao četiri lovca boreći se za iznos od 10.000 eura s početnom prednošću od 10 sekundi. Odlična igra lovaca zaustavila je troje natjecatelja Kristinu Kajinić iz Zaprešića, Martina Radelju iz Zagreba i Eugena Rožića iz Luke - Veliko Trgovišće. 

Aleksandar Opačić je diplomirani inženjer geodezije iz Zadra. Radi u struci, u slobodno vrijeme pub kvizovi, neka knjiga, lagana vožnja biciklom, a donedavno je pohađao i tečaj kineskog jezika. S osvojenim iznosom uredio bi teren za paintball. 

- Imam jednu finu šumicu, nije kao u pjesmi Ivane Banfić, ali mislim da bi poslužilo dobro, rekao je Aleksandar.

U prvom krugu, u kojem voditelj Joško Lokas postavlja najviše pet pitanja s višestrukim izborom, a svaki točan odgovor donosi 500 eura, Aleksandar je osvojio 500 eura. Nije prepoznao zvijer iz porodice kuna. Odgovorio je da se radi o ljenjivcu, a točan je odgovor žderonja.

Lovci su izrazili ponude u vremenu i novcu. Odlučio se na igru s četvero lovaca: Mladenom Vukorepom, Moranom Zibar, Deanom Kotigom i Krešimirom Sučevićem Međeralom za 10.000 eura i 10 sekundi prednosti na svom satu.

Aleksandar je pogrešno odgovorio na dva pitanja. Nije znao da je Kaliopa glavna božica među muzama, te da je Indija država pod britanskom krunom iz koje je došla najveća dobrovoljna vojska 2. svjetskog rata. Mislio je da se radi o Australiji. Lovac Mladen Vukorepa nije znao da su dvojezupci red sisavaca koji obuhvaća zečeve i zviždare, ustvrdio je da se radi o glodavcima. 

Aleksandar je odličnim nastupom nadigrao lovce i osvojio 10.000 eura, a na njegovom su satu preostale još tri sekunde. 

- Zadovoljan sam, odlično iskustvo, tko može nek se prijavi, rekao je Aleksandar sa suzama u očima nakon osvojenog iznosa.

VIDEO Let 3 o pohvali autorice Harryja Pottera: 'Godi nam'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.