gotovo je!

Alimentacija za Suri iznosi čak 2,4 milijuna kuna

Foto: Pixsell
Alimentacija za Suri iznosi čak 2,4 milijuna kuna
25.08.2012.
u 13:00
Tomu Cruiseu zabranjeno razgovarati o scijentologiji s kćeri, a osim alimentacije, plaćat će joj zdravstveno i životno osiguranje te studij
Pogledaj originalni članak

To se zove peh! Da je Katy Holmes s Tomom Cruiseom ostala u braku 11 godina, imala bi pravo na polovicu njegove imovine. Ovako će od bivšeg supruga, teškog 1,5 milijardi kuna, godišnje dobivati \"samo\" 2,4 milijuna kuna alimentacije.

Katie dobila skrbništvo

Tom će taj iznos plaćati sve dok šestogodišnja Suri ne navrši 18 godina. Razlog takvoj sudskoj odluci leži u predbračnom ugovoru koji je Katie potpisala i u slučaju razvoda pristala na isplatu određene svote novca za svaku godinu braka.

Osim alimentacije, poznati će glumac kćeri Suri plaćati zdravstveno i životno osiguranje, snositi troškove školovanja dok ne završi fakultet po vlastitom izboru.

No više od novca, bivšu Tomovu suprugu, zvijezdu serije \"Dawson\'s Creek\", raduje odluka po kojoj je dobila potpuno skrbništvo nad Suri. Njezinom suprugu zabranjeno je da kćeri puni glavu scijentologijom, točnije, bilo kakav razgovor na tu temu sudskom je odlukom zabranjen.

Izvansudski dogovor

Iako su prvo vrijeme punili novinske stupce raznim optužbama, a Katie čak javno progovorila o logoru u koji je Tom htio upisati kćer, bivši su supružnici ipak podjelu imovine dogovorili izvan suda. Ako je vjerovati tabloidima, ne zato što su jedno drugome sve oprostili, već je zvijezdu \"Top Guna\" scijentološka crkva prisilila da što prije okonča razvod kako Katie ne bi nastavila otkrivati detalje o crkvi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Maroje2312
18:56 25.08.2012.

Dobro je da se spametovala i odvukla dijete od nastrane religije i ludog oca.