Glumac je očajan

Amber Heard ostavila Johnnyja Deppa, zaljubila se u drugu ženu

Foto: pixsell
Amber Heard ostavila Johnnyja Deppa, zaljubila se u drugu ženu
19.01.2013.
u 14:34
Biseksualna Amber ostavila je glumca navodno zato što više nije mogla podnositi njegove promjene raspoloženja. Čas je bio presretan i zaljubljen, a čas su se žestoko svađali i njemu ništa nije odgovaralo.
Pogledaj originalni članak

Amber Heard (26) rekla je zbogom Johnnyju Deppu (49) jer se zaljubila u - ženu! Ostavila ga je i otišla u Pariz s manekenkom Marie de Villepin (26), kćeri bivšeg francuskog premijera Dominiquea de Villepina. Amber se pokušavala sakriti ispod kapuljače i velikih sunčanih naočala. Johnny Depp nazvao plažu, kupio joj konja, pisao pjesme, a sada je očajan.

– Mislio je da ga voli kao što on voli nju. Razgovarali su o djeci, obitelji, zajedničkom životu, braku i onda ona izvede nešto takvo. Uplašila se i otišla taman kad im je postalo predivno zajedno – kaže glumčev prijatelj. Dodao je kako Depp već dugo nije bio toliko deprimiran kao što je sada.

Biseksualna Amber ostavila je glumca navodno zato što više nije mogla podnositi njegove promjene raspoloženja. Čas je bio presretan i zaljubljen, a čas su se žestoko svađali i njemu ništa nije odgovaralo. Johnny se zaljubio u Amber dok su zajedno snimali film ‘The Rum Diary’. Zbog nje je ostavio Vanessu Paradis (40) s kojom je bio 14 godina i zajedno imaju dvoje djece.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar EU afrodita
EU afrodita
15:38 19.01.2013.

Johnny ljubavi moja...još te jedna ostavila...nemaju razumijevanja za tvoju romantičnu pjesničku dušu, za tvoj umjetnički temperament...a ne pomaže ni tvoj seksepil i egzotična ljepota...baš su nezahvalne

DU
Deleted user
16:36 19.01.2013.

EEEH stari moj! Sljedeci puta ce paziti zbog koga ostavlja zenu.

MI
minimini
08:42 20.01.2013.

"... zaljubila se u drugu ženu", iz naslova značilo bi da je i Johny Deep žena. A mislim da ipak nije.