jedno je ODBIJA

Ana Ivanović otkrila kakav je muškarac može osvojiti

Foto: PA/Pixsell
Ana Ivanović
Foto: screenshot/youtube
Ana Ivanović
Foto: screenshot/youtube
Ana Ivanović
10.12.2013.
u 18:14
– Sviđaju mi se ambiciozni muškarci, oni koji su pažljivi prema ženama i imaju smisla za humor. Ne privlače me oni koji žele biti u središtu pozornosti – rekla je Ivanović.
Pogledaj originalni članak

Ana Ivanović, jedna od najljepših tenisačica svijeta, otkrila je kakav je muškarac može osvojiti.

– Sviđaju mi se ambiciozni muškarci, oni koji su pažljivi prema ženama i imaju smisla za humor. Ne privlače me oni žele biti u središtu pozornosti – rekla je Ivanović.

Ana je nedavno prekinula sa srpskim košarkašem Ivanom Paunićem, a istaknula je da bi njezin budući izabranik također trebao biti Srbin.

– Nije lako postići razumijevanje s nekim tko ima drukčiji mentalitet i pripada drugoj kulturi. Ali pronalaženje prave osobe ne može se planirati – rekla je nekad prva tenisačica svijeta, prenosi Telegraf.rs.

>> Ana Ivanović se boji objavljivanja svojih golišavih fotografija

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

RA
rakikaki
20:26 10.12.2013.

...budući izabranik također trebao biti Srbin. Ovu izjavu bi ovdje nazvali fašizmom!

M9
mazg 93
20:40 10.12.2013.

Da je jedna "zatucana" i "primitivna" Hrvatica rekla da njen izabranik treba biti Hrvat, onda bi svi portali pisali da je to nečuveni govor mržnje jedne zaostale dešnjakinje! U čemu je razlika između nje i Keruma? Oboje su iskreni

Avatar Pa gde si bre Radoje brate
Pa gde si bre Radoje brate
20:28 10.12.2013.

Ne bih dao Sandru Afriku za deset ovih .