Kakva transormacija

Ana iz "Života na vagi" objavila novu fotku, pratitelji oduševljeni: Predivna si!

31.01.2021.
u 20:15
Čini se kako ljubav sjajno utječe i na njezin izgled pa zgodna Ana izgleda sve bolje. Ovih je dana objavila i novu fotografiju koja je potpuno oduševila njezine obožavatelje. Uz brojne emotikone srca dobila je niz komentara
Pogledaj originalni članak

Ana Žderić, natjecateljica četvrte sezone showa 'Život na vagi',nedavno je otkrila kako uživa u ljubavnoj idili s kandidatom iz pete sezone, Dominikom Kračunom.
Čini se kako ljubav sjajno utječe i na njezin izgled pa zgodna Ana izgleda sve bolje. Ovih je dana objavila i novu fotografiju koja je potpuno oduševila njezine obožavatelje. Uz brojne emotikone srca dobila je niz komentara koji su gotovo svi glasili: Predivna! Ili Prekrasna.
Inače, Ana je u show ušla  sa 139,9 kilograma, a izašla sa 102,3. Jednom prilikom ispričala je kako joj je 'Život na vagi' bio najbolja odluka koju je donijela... Bila je, s 22 godine, jedna od najmlađih kandidatkinja.

Ana Žderić

-Nakon izlaska iz Života na vagi posvetila sam se zdravom načinu života i vježbanju dok sam mogla ići u teretanu. Život u karanteni utjecao je na mene tako što nisam bila u mogućnosti nastaviti s vježbanjem u teretani te sam se malo opustila, no nastavljam dalje prema svome cilju da izgubim kilograme, kazala je svojedobno.
Za sebe kaže da je vesela i komunikativna samo s ljudima koje poznaje dugi niz godina, dok se u novom društvu uvijek osjeća nepoželjno i nelagodno. Zbog svog fizičkog stanja strahovala je od bolesti i nije htjela već u mladosti biti ovisna o liječnicima. Kazala je da je na dobivanje kilograma najviše utjecao gubitak majke, nakon čega je počela brinuti o cijeloj obitelji.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz