TRANSFORMACIJA

Ana iz 'Života na vagi' u show je ušla sa 140 kg, a sada plijeni pozornost novim izgledom

Foto: RTL
Ana Žderić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL
Ana Žderić
Foto: RTL
Ana Žderić
Foto: RTL
Ana Žderić
04.11.2020.
u 16:30
U show je ušla sa 139,9 kilograma, a izašla je sa 103,3 kilograma. Nakon izlaska nastavila je sa zdravom prehranom, a pratitelje na Instagramu iznenadila je transformacijom
Pogledaj originalni članak

Ana Žderić bila je jedna od najmlađih natjecateljica  u "Životu na vagi". U RTL-ovom showu izgubila je više od 36 kilograma. U show je ušla sa 139,9 kilograma, a izašla je sa 103,3 kilograma. Nakon izlaska nastavila je sa zdravom prehranom, a pratitelje na Instagramu iznenadila je transformacijom, jer danas izgleda skroz drukčije. 

-  U krugu života ne postoji poraz ni pobjeda. Postoje samo promjene, napisala je Ana pokraj fotografije i posebno se zahvalia kolegici iz showa Sari Sitarić, koja ju je našminkala.

Foto: Instagram

Nakon izlaska iz Života na vagi posvetila sam se zdravom načinu života i vježbanju dok sam mogla ići u teretanu. Život u karanteni utjecao je na mene tako što nisam bila u mogućnosti nastaviti s vježbanjem u teretani te sam se malo opustila, no nastavljam dalje prema svome cilju da izgubim kilograme, kazala je nedavno za RTL.

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

- Planovi za jesen su mi, naravno, nastaviti vježbati i posvetiti se svom zdravlju, a pod tim mislim otići na operaciju oba koljena koja su mi stradala zbog debljine. Još uvijek nisam zaposlena, i dalje tražim posao koji je danas kao trgovac teško naći, ali nadam se da će mi se ukazati prilika. Povremeno radim tako što čuvam djecu, što me trenutno veseli i ispunjava, kazala je 23-godišnjakinja. 
Inače, Ana za sebe kaže da je vesela i komunikativna samo s ljudima koje poznaje dugi niz godina, dok se u novom društvu uvijek osjeća nepoželjno i nelagodno. Zbog svog  fizičkog stanja strahovala je od bolesti i nije htjela već u mladosti biti ovisna o liječnicima.

Kazala je da je na dobivanje kilograma najviše utjecao gubitak majke, nakon čega je počela brinuti o cijeloj obitelji.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Behemot
Behemot
18:59 04.11.2020.

Sve ispod 120 kg je mršavo. Dolaze gladne godine i treba imati zalihu a ne nekakve dijete ;)