'kakva energija'

Ana Rucner s dečkom priredila show na Jamajci, okupili se prolaznici i snimali ih: 'Volio bih da sam bio tamo'

Foto: Instagram
Foto: Privatna arhiva
Foto: Robert Barilla
Foto: Robert Barilla
Foto: Marko Grubišić
Foto: Marko Grubišić
Foto: Željko Tutnjević
Foto: Željko Tutnjević
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Nemanja Ivanović
Foto: Nemanja Ivanović
Foto: Nemanja Ivanović
14.11.2022.
u 07:00
- Oops... we did it again - napisala je violončelistica u opisu fotografija i snimki s nastupa na ulici kojim je oduševila mnoštvo ljudi.
Pogledaj originalni članak

Naša violončelistica Ana Rucner (39) trenutno uživa na Jamajci odakle fotografije dijeli na svojim profilima na društvenim mrežama. U jednoj objavi na Instagramu Ana je pokazala da je sa sobom ponijela i violončelo te da je zasvirala nasred ulice. Na bubnjevima ju je pratio njezin dečko Marko Duvnjak koji s njom provodi vrijeme na ovoj lokaciji.

- Oops... we did it again - napisala je u opisu fotografija i snimki s nastupa tijekom kojeg se oko njih okupilo mnoštvo ljudi koji su uživali u glazbi i snimali ih mobitelima. U komentarima su joj i pratitelji uputili podršku. "Kakva energija", "Ana je fenomenalna, bravo!", "Volio bih da sam bio tamo", pisali su.

Inače, za Aninu vezu s Markom doznalo se 2020. godine kada su snimljeni tijekom šetnje Zagrebom. Rucner je prije bila u braku s glazbenikom Vladom Kalemberom s kojim ima i sina Darijana, a bivši supružnici nakon razvoda su ostali u sjajnim odnosima.

Podsjetimo, violončelistica je nedavno pokazala kako uživa na Jamajci.

- Otvorila sam dva poklona jutros. Bile su to moje oči - napisala je Rucner uz fotografiju na kojoj je pokazala kako uživa u svježem voću. Također, podijelila je fotku na kojoj je pozirala na ulicama Jamajke u kratkim hlačicama koje su naglasile njezine duge vitke noge i figuru te zaradila brojne komplimente. ''Ljepotica'', ''Top model'', ''Kakve noge'', ''Najljepša'', ''Predivna'', ''Wow'', ''Odlično'', pisali su joj pratitelji tada.

VIDEO Blanka Vlašić n svoj rođendan rodila sina u splitskom KBC-u, poznato je i ime

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Dančo
Dančo
08:25 14.11.2022.

žena 12 kila ima