djevojka dinamovca

Anđela opet istaknula bujnu pozadinu, pratiteljica ju ismijala zbog jednog detalja na slici

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
13.07.2021.
u 08:37
"Baš se lijepo iscrtavaju silikoni u guzi", poručio joj je jedan od pratitelja, a na njegov se komentar nadovezala i jedna pratiteljica koja je pak primijetila jedan drugi detalj.
Pogledaj originalni članak

Sinjska manekenka Anđela Šimac (25) ponovno privlači pozornost bujnom pozadinom na društvenim mrežama. Djevojka Dinamovog nogometaša Lirima Kastratija pozirala je u uskoj haljini koja je u prvi plan istaknula njezinu stražnjicu. Obožavatelji su je i ovog puta počastili komplimentima, a bilo je i onih koji su uvjereni da Anđela ima silikone u stražnjici. 

"Baš se lijepo iscrtavaju silikoni u guzi", poručio joj je jedan od pratitelja, a na njegov se komentar nadovezala i jedna pratiteljica koja je pak primijetila jedan drugi detalj. "Glavno da je stavila Gucci vrećicu na stol, patnica", napisala je. "Mora se pohvaliti Lirimovim poklonom", uzvratio je pratitelj. 

Foto: Instagram

Anđela se na komentare ovog puta nije obazirala, a nedavno je svima jasno dala do znanja što misli o hejterima. "Hejteri će uvijek hejtati", poručila je Anđela i za svoj komentar prikupila više od 2000 lajkova. 

Foto: Instagram

Atraktivna Sinjanka već se i ranije osvrnula na komentare da ima silikone u stražnjici te je kazala kako je njezina bujna pozadina isključivo rezultat mukotrpnog rada u teretani s osobnim trenerom. 

Inače, za vezu Anđele i Kastratija doznalo se sredinom siječnja kada se Sinjanka na Instagramu pohvalila kako društvo slavi rođendan njezina dečka. Zabava nije bila u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama jer je u zatvorenom prostoru bilo više od 15 uzvanika. Anđelu na Instagramu prati skoro 87 tisuća pratitelja, a ona redovito objavljuje svoje fotografije u zavodljivom i golišavom izdanju. 

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZV
zvezdomor
09:04 13.07.2021.

hodajuće dupe

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:46 13.07.2021.

Stvarno, žgoljava guzica koju je napunila silikonski. Lakše nego dvije godine teretane.