Zabio gol protiv Armenije

Andrej Kramarić o početku ljubavi sa suprugom: 'Pitao sam prijatelja za nju, a on mi se počeo smijati'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Andrej Kramarić i Ivan Perišić
Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
Zagreb: Crkveno se vjenčali Andrej i Mia Kramarić te krstili sina Viktora
Foto: instagram
11.09.2023.
u 18:26
Andrej i Mia u bračnu luku su uplovili u ožujku 2021. godine u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu te zajedno imaju sina Viktora
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija gostuje kod Armenije u nastavku kvalifikacijskog ciklusa za plasman na Europsko prvenstvo, a već u 14. minuti pogodak je zabio Andrej Kramarić i Hrvatima dao razlog za slavlje. Na tribinama su i domaći navijači koji su unatoč zabrani Uefe došli u Armeniju dati podršku Vatrenima, ali i našem strijelcu Kramariću kojem je najveća podrška supruga Mia. 

Andrej i Mia u bračnu luku su uplovili u ožujku 2021. godine u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu te zajedno imaju sina Viktora. A onda su i 15. svibnja prošle godine vjenčanje održali i u Crkvi, a isti su dan kao dvostruko slavlje krstili i svog sina. Za crkveno vjenčanje Mia je odabrala bijelo, elegantno odijelo srpskog dizajnera Mihaila Anušića, koji stoji iza modnog brenda Mihano Momosa kojeg obožavaju sve poznate dame u regiji.

Par se upoznao u jednom zagrebačkom kvartu, a njihova ljubavna priča započela je 2017. godine, godinu dana nakon Andrejevog transfera u njemački klub Hoffenheim. Budući da je Mia tada još studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu. Nakon što je diplomirala, lijepa doktorica veterine preselila se u bajkoviti Heidelberg, gdje su pronašli zajednički dom. 

VEZANI ČLANCI: 

Diplomirani ekonomist i nogometaš o svom privatnom životu ne voli pričati previše i puno je razgovorljiviji kada je riječ o njegovim nogometnim pothvatima, ali ipak je jednom prilikom otkrio kako je upoznao svoju odabranicu.

- Sretan sam i zadovoljan, zasad sve odlično funkcionira. Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - rekao je Andrej jednom prilikom medijima.Podsjetimo, za ljubav između našeg nogometnog reprezentativca i njegove supruge Mije javnost je saznala nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar comandante
comandante
20:19 11.09.2023.

šta kaže baba nakon gola?