Ljeto u Italiji

Angelina i Brad kupili vilu od 223 milijuna kuna u blizini Verone

Foto: Pixsell
Angelina i Brad kupili vilu od 223 milijuna kuna u blizini Verone
24.07.2010.
u 19:52
Nova ljetna rezidencija para Brangelina ima 15 spavaćih soba, sedam kupaonica, kinodvoranu...
Pogledaj originalni članak

Najpoznatiji hollywoodski par Angelina Jolie i Brad Pitt ljetovat će, čini se, u našem susjedstvu – u Italiji. Naime, kako prenosi Femalefirst, Angelina i Brad kupili su vilu vrijednu 223 milijuna kuna u brdima Valpolicella blizu Verone.

Zdanje ima 15 spavaćih soba, sedam kupaonica, kinodvoranu, teretanu, dva bazena, nezaobilazan ogromni jacuzzi... Pa ako se to nekome i čini kao prevelik posjed, on to doista jest, ali sjetimo se da par odgaja čak šestero djece koja će se razmiljeti svuda po kući i trebaju prostora.

– Angelina i Brad tražili su nešto ekskluzivno u što kraćem vremenu kako bi ljetne praznike mogli provesti u Italiji – rekao je prodavač nekretnina Alexander Proto. A da nisu sasvim razmaženi, glumci ljepotani dokazali su time što im je najprije za oko zapela manja i jeftinija kuća vrijedna “samo” 55 milijuna kuna, ali navodno je bila već kupljena. Angelina je nedavno priznala da je zastrašuje pomisao da će njena djeca uskoro postati tinejdžeri pa da se već sada priprema za tu fazu. Dodala je da im ona i Brad nastoje biti i roditelji i najbolji prijatelji. A i ljetovanje u Italiji dio je tog plana jer za klince je dobro da uhvate malo od čuvenog finog europskog odgoja!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

FE
Fedele
20:31 24.07.2010.

Tamo gdje počinju uvrede ( čak i na nevidjeno ! ), časti nestaje, \"Seko\" !

FE
Fedele
20:10 24.07.2010.

Čestitke ! Dobar odabir. Dobro došli u naše susjedstvo ! ( Ako primjetite bilo kakav jal, zavist ili slično - ignorirajte to. Ovdje je to \"normalno\" ! ) ..

KR
krilnik2
20:12 24.07.2010.

ali sjetimo se da par odgaja čak šestero djece /****************/ jadna djeca!