nesuglasice

Angelina i Brad svađaju se koga će od bivših pozvati na svadbu

Foto: Pixsell
Angelina i Brad svađaju se koga će od bivših pozvati na svadbu
27.04.2012.
u 19:00
– Angie je rekla da na vjenčanje želi pozvati svoje bivše supruge Billyja Boba Thorntona i Johnnyja Lee Millera. Brad se nije pretjerano uzrujao, samo joj je smireno rekao da će on u tom slučaju pozvati Jennifer Aniston – kaže prijatelj.
Pogledaj originalni članak

Brad Pitt i Angelina Jolie navodno se svađaju jer se ne mogu dogovoriti koga će sve pozvati na svadbu.

– Angie je rekla da na vjenčanje želi pozvati svoje bivše supruge Billyja Boba Thorntona i Johnnyja Lee Millera. Brad se nije pretjerano uzrujao, samo joj je smireno rekao da će on u tom slučaju pozvati Jennifer Aniston – kaže prijatelj para. Strani mediji pišu da će se par vjenčati u svojoj vili u Francuskoj koju su nedavno preuredili.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OL
olovka
12:47 28.04.2012.

Uz malo dotjerivanja i sminke ,bila bi ista moja zena , vjestica.