Dobra hrana

Angelina i Brad u indijskom restoranu potrošili 26.000 kuna

Foto: reuters
Angelina i Brad u indijskom restoranu potrošili 26.000 kuna
08.06.2012.
u 17:55
U restoranu u Bagshotu par je zajedno s društvom naručio gotovo sva jela s menija, a popili su nekoliko boca šampanjca i vina
Pogledaj originalni članak

Angelina Jolie i Brad Pitt jučer su svojih pet prijatelja i dvojicu tjelohranitelja počastili večerom u jednom indijskom restoranu u gradiću Bagshot u jugoistočnom dijelu Velike Britanije. Par nije najavio svoj dolazak pa je osoblje restorana bilo iznenađeno kad je ugledalo slavne goste. Brad, Angie i njihovo društvo navodno su naručili gotovo sva jela s menija koja su zalili s nekoliko boca šampanjca i vina.

Uživanje u indijskim specijalitetima Brada i Angie stajalo je 26 tisuća kuna, a zadovoljni uslugom u ovom ne baš razvikanom restoranu osoblju su ostavili napojnicu u vrijednosti od tisuću kuna. Društvo je bilo dobro raspoloženo, ali nisu pristali fotografirati se s glumcima.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VE
veteran
19:25 08.06.2012.

Da mi je toliko love, ja bi i više potrošio !

AG
Agramer198
19:43 08.06.2012.

Ja, und? Ekipa ima love, nije nikom ukrala, zakaj bi ikog interesiralo koliko su potrošili????