sve je spremno

Angelina i Brad vjenčat će se ovog vikenda u Francuskoj?

Foto: reuters
Angelina i Brad vjenčat će se ovog vikenda u Francuskoj?
10.08.2012.
u 11:49
Na imanje slavnog para Chateau Miraval već su pristigli Bradovi roditelji koji će ovog vikenda slaviti 50. godišnjicu braka. Tu je i draguljar koji je dizajnirao Angiein zaručnički prsten.
Pogledaj originalni članak

Čini se da će Angelina Jolie i Brad Pitt ovog vikenda na svom imanju na jugu Francuske konačno uploviti  u bračnu luku. Naime, kako otkrivaju svjedoci, u francuskom ljetnikovcu  slavnog para Chateau Miraval nikad nije bilo življe.

Naime, na imanje su već pristigli Bradovi roditelji pa i poznati draguljar koji je dizajnirao Angelinin zaručnički prsten. Kao što su i sami otkrili nakon zaruka u travnju, bit će to skromno i vrlo intimno vjenčanje s tek dvadesetak uzvanika među kojima će se zasigurno naći i najbolji prijatelj Brada Pitta, glumac i redatelj George Clooney koji  boravi u svojoj vili u Italiji na jezeru Como.

Odavno su procurile informacije da će se Bradu ispuniti želja da uđe u brak kad njegovi roditelji budu slavili zlatni pir, a Angelini da taj veliki događaj bude u Francuskoj gdje je rođena njena majka. Znači, sve se posložilo, još samo da Brad i Angelina kažu ''da''. Oni koji će se najviše veseliti tome bit će njihovo šestero djece zbog kojih su i pristali na vjenčanje.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar gadogadni
gadogadni
12:38 10.08.2012.

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

OB
-obrisani-
12:39 10.08.2012.

pocasni gost rade seberdzija

OB
-obrisani-
12:28 10.08.2012.

Evo, baš razmišljam što da obučem za tu svadbu.......