SAVRŠENA LOKACIJA

Angelina i Brad žele skromno vjenčanje u Velikoj Britaniji

Foto: Pixsell
Angelina i Brad žele skromno vjenčanje u Velikoj Britaniji
25.06.2012.
u 14:57
- Oduvijek su željeli bračne zavjete razmijeniti samo pred djecom i obitelji. Planiraju se vjenčati u matičnom uredu u Windsoru gdje su to učinili i Charles i Camilla te Elton John i David Furnish - rekao je izvor blizak paru.
Pogledaj originalni članak

U potrazi za savršenom lokacijom za vjenčanje, Brad Pitt i Angelina Jolie navodno su sve sigurniji da svoju veze žele ozakoniti u Velikoj Britaniji, točnije u pokrajini Windsor, a službenom dijelu vjenčanja nazočila bi samo njihova djeca i članovi obitelji.

Nakon vjenčanja planiraju otići u njihovu vilu Miraval na jugu Francuske u Provansi gdje će organizirati veliko slavlje.

 

- Angelina i Brad oduvijek su željeli bračne zavjete razmijeniti samo pred djecom i obitelji. Planiraju se vjenčati u matičnom uredu u Windsoru gdje su to učinili i Charles i Camilla te Elton John i David Furnish - rekao je izvor blizak glumačkom paru za Daily Star.

Upravo je činjenica da su u Velikoj Britaniji dozvoljeni istospolni brakovi utjecala na odluku slavnog para da u toj zemlji sklope brak poslije sedam godina veze.

Brad i Angie trenutačno u Ujedinjenom Kraljevstvu snimaju nove filmove \"The Counselor\" i \"Maleficent\".

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Maroje2312
15:16 25.06.2012.

Čudnog mi čuda.Što za nih uopće predstavlja brak?Niti imaju morala, niti standardnih normi ponašanja. Totalno su mi likovi bez veze.

Još iz rubrike Showbiz