Nema više posvajanja

Angelina Jolie: Bojimo se puberteta i lošeg odgoja!

Foto: Reuters
shiloh
angelina jolie
Foto: Pixsell
Angelina Jolie
29.06.2010.
u 01:01
Najpoznatiji glumački par obitelj neće širiti na više od osam članova jer se boje da, ako posvoje još jednog mališana, neće imati vremena za ispravan i kvalitetan odgoj djece.
Pogledaj originalni članak

Dok svi nagađaju iz koje će zemlje biti novi član obitelji Jolie-Pitt, prelijepa Angelina javnost je iznenadila posve drukčijom viješću:

– Nećemo više posvajati, šestero nam je dovoljno. Ako uzmemo još samo jedno dijete, nećemo imati vremena ni za jedno od njih – kazala je 35-godišnja Angelina Peopleu.

Mali noćni razgovori

Dok su djeca bila mala, tvrdi glumica, sve je bilo lakše, no što su starija, traže više emocionalne podrške pa “supermama” posustaje!

– U pubertetu će nas buditi noću, htjet će razgovarati o ljubavi, problemima... Ako ih bude previše, nećemo ih moći ispravno odgojiti – kaže Angie. Prvi problemi s najstarijima već su, tvrdi, pokucali na vrata

– Shiloh oponaša braću Maddoxa i Paxa pa je moramo šišati na kratko i odijevati u mušku odjeću. Zapravo mislim da želi biti dečko – našalila se lijepa glumica te nastavila otkrivati male tajne svojih potomaka.

Djeca su njezina snaga

– Maddox je intelektualac, a Zahara je prava mala dama. Ima najdivniji glas na svijetu, elegantna je i pristojna djevojčica! Blizanci su tipični dvogodišnjaci – Viviene mala, slatka bebica, a Knox je pravi frajer – priča Angelina. O udaji za oca svoje djece Brada Pitta još uvijek ne razmišlja. Stjecanje titule gđe Pitt njoj je nevažno.

– Brada i mene djeca su povezala za cijeli život. Ta je veza jača od svega, pa i od ceremonije. Nismo protiv papira, ali to nam ne treba. Mi smo na neki način u braku – kazala je majka koja zbog djece i obitelji namjerava zauvijek napustiti glumačku industriju.

– Mislim da neću još dugo raditi. Imam sretan dom i divnu obitelj koja me treba. Primjerice, prošli sam tjedan došla doma, a u kući su me plešući i pjevajući čekala djeca i Brad. Nisam ni shvatila u kojem sam se trenutku i kako zatekla usred tog spontanog tuluma skačući s njima – sretna i ispunjena. To je ono što želim raditi cijele dane. Biti mama s punim radnim vremenom! – govori Angelina Jolie koja sa 46-godišnjim Bradom Pittom ima troje vlastite i troje posvojene djece.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.