Teške optužbe

Angelina Jolie i Brad Pitt bili su omiljeni holivudski par, a sada se viđaju samo po sudovima

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
angelina jolie
Foto: Reuters
Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
angelina jolie
Foto: Profimedia
Foto: JUSTIN TALLIS/Press Association/PIXSELL
26.09.2021.
u 15:34
Glumica je na račun bivšeg supruga iznijela nove optužbe, a sve kao odgovor na zahtjev odvjetnika Brada Pitta koji je od suda zatražio da se poništi odluka o razrješenju suca koji nadzire njihovu parnicu, a borba se vodi i oko podjele njihove imovine i skrbništva nad šestero djece.
Pogledaj originalni članak

Angelina Jolie (46)  i Brad Pitt (57) svojedobno su bili  jedan od najomiljenijih holivudskih parova. Nakon što su se odlučili razići, bivši supružnici vode mučnu sudsku bitku koja traje još od 2016. godine, a koja sudeći po trenutnom razvoju događaja neće biti tako skoro okončana.

Angelina je sada na račun bivšeg supruga iznijela nove optužbe, a sve kao odgovor na zahtjev odvjetnika Brada Pitta koji je od suda zatražio da se poništi odluka o razrješenju suca koji nadzire njihovu parnicu, a borba se vodi i oko podjele njihove imovine, naročito njihovog imanja Château Miraval, kojeg su kupili kada su još bili u sretnom braku.

Svjetski mediji prenose kako se glumica želi riješiti bivšeg supruga iz unosnog posla s nekretninama kako bi mu onemogućila zaradu u koju spada i prodaja spomenutog dvorca. Brad je optužio Angelinu  da je pokušala prodati svoj udio od 50% bez njegova znanja bez da njemu ponudi pravo otkupa kojim bi postao stopostotni vlasnik zdanja, a navodno je pokrenuo i pravne korake u Luksemburgu kako bi zaustavio glumicu.

Podsjetimo, Angelina je u nedavnom intervjuu za britanski Guardian otvorila dušu te ispričala koji je događaj bio ključan za razvod od bivšeg supruga koji je finaliziran još 2017. godine, no borba za skrbništvom i dalje traje.

- Nisam osoba koja lako donosi odluke. Trebalo mi je puno snage da se odvojim od svoje djece- ispričala je Angelina koja je papire za razvod predala pet dana nakon što je Brad pod utjecajem alkohola nasrnuo na njihovog sina Maddoxa (20).

Glumica je istaknula da je oduvijek htjela pružiti podršku svojoj djeci, a za vrijeme braka s glumcem nije strahovala samo za svoju sigurnost, već za sigurnost cijele obitelji.

-Da, bojala sam se za svoju obitelj, ali želim da budemo u miru jer ćemo zauvijek biti obitelj- naglasila je glumica te je priznala da ju je cijelo iskustvo slomilo, a iako bitka za skrbništvo još uvijek traje nije previše pričala o detaljima. 

VIDEO: Preminuo je Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u seriji "Seks i grad"

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

Avatar BlackCalder
BlackCalder
16:11 26.09.2021.

Nije ona čista u glavi. Pitajmo Billy Bob Thorntona, bivšeg muža.

Avatar Tombstone
Tombstone
16:45 26.09.2021.

Da. Po vama su i Milance i Kojicka bili omiljeni par. I Kojic i Kojicka. Pa se vidjaju jedino na sudu.

DU
Deleted user
17:54 26.09.2021.

A, i tamo (na Sudu) izbjegavaju gledati jedno u drugo, o razgovoru da ne govorim (samo preko odvjetnika). Ima ih još takvih, nekadašnjih "omiljenih" (i "idealnih" parova (za javnost) ).