očarani Hrvatskom

Angelina Jolie i Brad Pitt kupuju parcelu u istarskoj Dragoneri?

Foto: Reuters/PIXSELL
angelina jolie
Foto: 'Dusko Marusic/PIXSELL'
'23.03.2011., Barbariga - Kompleks zemljista u Barbarigi koje je kupio poduzetnik Koncar. Arheoloska nalazista. Photo: Dusko Marusic/PIXSELL'
Foto: 'Nel Pavletic/PIXSELL'
'08.07.2011., Rijeka - Proslavljeni glumac Rade Serbedzija odrzao koncert u kaficu Peppe Rosso, prilikom nastupa razbio je casu za vino. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL'
21.02.2012.
u 19:05
Odluče li se za kupnju, slavnom paru susjed će biti glumac Rade Šerbedžija
Pogledaj originalni članak

Najpopularniji svjetski glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt zainteresiran je za to da svoju imovinu proširi novom nekretninom u Hrvatskoj. Uoči premijere filma "U zemlji krvi i meda" u Zagrebu slavna je glumica izjavila da njezin suprug na internetu pretražuje te da je jako zainteresiran za kupnju nekretnine u našoj zemlji.

Novac za istarski mir

– Moja su se djeca zaljubila u Brijune, a i Brad je očaran ljepotama Hrvatske – poručila je Angelina.

Glumčevu surfanju i potrazi za najboljom lokacijom, čini se, došao je kraj. Kako piše Glas Istre, slavni bi par hollywoodski stres rado zamijenio mirom na parceli u istarskoj Barbarigi, točnije Dragoneri, gdje bi poznatom paru Pitt – Jolie susjed bio i njezin dugogodišnji prijatelj, glumac Rade Šerbedžija.

– Bilo bi divno da mi Angelina bude susjeda, no hoće li se to doista dogoditi, ne želim komentirati. Neću niti potvrditi niti negirati – poručio je Šerbedžija, koji je još prošle godine Angelinu doveo na Brijune kako bi pogledala predstavu "Kralj Lear" kazališta Ulysses kojemu je suosnivač.

– Ovdje je predivno! Svi su mi govorili kako je ovdje lijepo, Rade pogotovo. Apsolutno ću se vratiti, i to s cijelom obitelji!– rekla je Jolie za svog posjeta Brijunima.

Ipak, njezin prijatelj Šerbedžija danas nije želio otkriti baš ništa.

– Ne mogu ništa reći. Ništa nije sigurno, a ni potvrđeno – rekao je glumac koji, poznato je, već desetak godina ima kuću u blizini Stare Barbarige, koju je kao ruševnu kupio od općine Vodnjan.

Kako prenose mediji, parcela koju bi obitelj Jolie – Pitt kupila nalazila bi se u sklopu turističkog resorta "Barbariga – Dragonera", projekta vrijednog 85 milijuna eura, koji bi se trebao graditi na tome području i čiji je vlasnik poduzetnik Danko Končar.

Nadam se da će doći

– Dolazak Angeline Jolie bila bi za nas i naš kraj izuzetno velika promocija, nadam se da će tako i biti – rekao nam je jučer vodnjanski gradonačelnik Klaudio Vitasović, koji prije svega ipak očekuje početak gradnje projekta "Barbariga – Dragonera" kao nastavak ranije započetog projekta o kojem se, dodaje, govori već 12 godina. Vitasović također ističe kako je o tome da bi Brangelina mogla kupiti nekretninu na istarskome poluotoku doznao iz medija, ali i da mu je Danko Končar potvrdio da je u kontaktu s Bradom Pittom.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KU
kukuriku
19:14 21.02.2012.

..mozda snimi i film, kako su Istrijane hitali u fojbe ??

LI
libero
13:02 22.02.2012.

ne, snimat će film kako su nas boškari oslobodili bijeloga kruha...

Avatar netstoper
netstoper
19:40 22.02.2012.

Snimiti će film o Vukovaru i Napadu na Dubrovnik...