Lažni sjaj

Angelina Jolie na crvenom je tepihu visjela s rukava dečka Brada Pitta

Foto: Pixsell
Angelina Jolie
Foto: Pixsell
Angelina Jolie
Foto: Pixsell
Angelina Jolie
Foto: Pixsell
Angelina Jolie
Foto: reuters
angelina jolie
20.07.2010.
u 21:18
aime, o najzanimljivijoj izvanbračnoj zajednici na svijetu već se neko vrijeme ne govori u pozitivnom kontekstu jer je izvana blistava obitelj iznutra, šuška se, posve “gnjila”.
Pogledaj originalni članak

U obitelji Angeline Jolie i Brada Pitta opet je sve na svome mjestu – poljupcima i zagrljajima preksinoć su dokazali glumci. Na crvenom tepihu pripremljenom za losangelesku premijeru njezina filma “Salt” par se nije ispuštao iz ruku. Pomalo pretjeranu razmjenu nježnosti zli jezici komentirali su kao dobru glumu kojom Brangelina prikriva kronične razmirice.

Naime, o najzanimljivijoj izvanbračnoj zajednici na svijetu već se neko vrijeme ne govori u pozitivnom kontekstu jer je izvana blistava obitelj iznutra, šuška se, posve “gnjila”. Osim što više ne dijele zajedničku postelju, histeričnu i posesivnu 35-godišnjakinju Brad bi, tvrde izvori bliski paru, već odavno ostavio. No zgodni zavodnik ispade trpi zbog straha da bi mu ona, kad bi je ostavio, oduzela djecu. Da je to moguće Jolie je nedavno i sama dokazala upozorivši ničim izazvana Bradovu bivšu – Jennifer Aniston – da joj se drži podalje od djece. Mamino agresivno ponašanje počeli su upijati i mališani, no ona za to ne mari.

– Djecu učimo poštovanju. Odrasla sam s mnogo ljubavi koja me osnažila i poučila da ne trebam posustati kad me život neugodno iznenadi. Nisam nikad bila potpuno zadovoljna, uvijek sam tražila nemoguće, ali bila sam neovisna i hrabra. To želim i svojoj djeci. Ona su najvažnija, ona će ostati iza mene kad me više ne bude – kazala je Jolie.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

YA
yahoo
15:33 21.07.2010.

nešto fali među njima...bez obzira na sve nešto tu fali...