samo humanitarni rad

Angelina Jolie ne posvaja dijete s Haitija niti je to planirala

Foto: pixsell
Angelina Jolie ne posvaja dijete s Haitija niti je to planirala
12.02.2011.
u 10:18
Glasnogovornik glumice potvrdio je da se Angelina nikada nije ni srela s navodnom djevojčicom koju je trebala posvojiti, već na Haitiju samo humanitarno djeluje, piše Daily Mail
Pogledaj originalni članak

Angelina Jolie i Brad Pitt ušutkali su glasine da će posvojiti još jedno dijete s Haitija. Naime u posljednje vrijeme pisalo se da je par koji ima troje posvojene i troje biološke djece, u zadnjem stadiju posvojenja djevojčice Lean, no glasnogovornik glumice to je negirao, piše Daily Mail.
- U tim glasinama nema ni trunke istine. Jedino na što je gospođa Jolie trenutno fokusirana je da na bilo koji način humanitarno pomogne djeci s Haitija. To je razlog glumičinih pregovora s vladom i nevladinim organizacijama na Haitiju, a netočno je da se Angelina ikada susrela s navodnom djevojčicom koju je trebala posvojiti - tvrdi glasnogovornik Adam Waldman.
Glumici je bilo važno da se lažne tvrdnje o posvojenju ušutkaju kako njima ne bi bili povrijeđeni osjećaji njene djece ili na bilo koji način ometan njen humanitarni rad na Haitiju.

  1. Izvorni tekst pročitati ovdje.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RR
red_rad_disciplina
11:11 12.02.2011.

dakle ima 3+3+1=7 eto još 4 i može osnovat FC Brangelin, imao bi klub sve čak i strance